• 瀏覽: 44,654
  • 回覆: 214
引用:
原帖由 kowloon3388 於 2019-4-19 07:28 AM 發表

老鼠安晨早上晒岸啦,佢洗咩咬老軟,佢以前搵好多架又投資,吾好玩啦,你估係呂方咩
如果唔使賠錢佢的確係上左岸,
但如果停工要賠咁就大鑊了

引用:
原帖由 flopman 於 2019-4-19 01:23 AM 發表
大家企系鄭秀文角度睇~
最近佢先同黃心泳一齊健身, 當佢姊妹~
點知原來個姊妹, 系食自己老公~
相信冇人會接受到~
或者一早3P呢!

太過份 但係支付話吾睇又日日睇

Sammi只係為咗演唱會揾大錢啫!

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-4-19 07:37 AM 發表

如果唔使賠錢佢的確係上左岸,
但如果停工要賠咁就大鑊了
佢而加有咩job真係唔知,佢個底係有d厚,同期只有娘丙最霉,80年代個時佢同蘇永康不知跑幾多酒狼,我都睇過,個時幾好搵呀,好多個個年代藝人搵到d錢買下樓而加根本吾洗擾

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-4-18 05:05 PM 發表
真係火都嚟

最後摯誠請求各大傳媒不要再等候和追訪我年紀老邁行動不便的父母

「平果妓者」連人哋父母都唔放過,正賤種。

...
毒果記者全家都不得善終!

引用:
原帖由 kowloon3388 於 2019-4-19 07:54 AM 發表

佢而加有咩job真係唔知,佢個底係有d厚,同期只有娘丙最霉,80年代個時佢同蘇永康不知跑幾多酒狼,我都睇過,個時幾好搵呀,好多個個年代藝人搵到d錢買下樓而加根本吾洗擾 ...
而家啲藝人係會接落好多香港人唔識內地品牌代言,
香港可能真係工作唔多,但內地代言合約每份都可以百萬以上,
如果呢類代言要賠,我諗佢都幾大鑊

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2019-4-19 12:06 AM 發表

有D野外人唔知,放過當事人啦,亦俾Sammi可以靜吓。
你啱!但當事人決不可以放過放片的賤司機

引用:
原帖由 呢個奔放的樓盤 於 19-4-2019 00:00 發表
咁又係喎。尋日先黑色畫面,今日咁快決定支持老公?會唔會異常地快咗啲??
正常老婆都唔會咁快原諒個老公偷食喇,許太以前患過抑鬱症,即係對情緒管理麻麻喇,而且黑咗fb,但轉頭又原諒。我怕佢演唱會後會發作,因為現在只是抑壓著,並沒有恰當地處理。

偽人都係揾食啫,演唱會仲吾爆?!倆公婆和好同場演出可以立即加開五十場獻世!   若同狐狸精和好三人行一家親,加開二百場!仲有綠頭馬明客串!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 kopandem 於 2019-4-18 04:52 PM 發表
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20190418002905-260404
鄭秀文和許志安情纏28年,5年前終於開花結果結婚,豈料日前男方爆出軌港姐黃心穎,被網友封為「安心偷吃」事件,繼許志安、黃心穎出面道歉後,神隱第3天鄭秀文的近況更讓粉絲擔心。今(18日)港媒指出最近有人和鄭秀文聯繫,打悲情牌懇請鄭秀文看在夫妻情面上出聲明原諒腥夫,但鄭秀文拒絕回 ...
安仔真好彩

引用:
原帖由 恒指牛大力 於 2019-4-18 11:25 PM 發表

做娛樂圈,男女關係根本就亂晒輪
個啲唔係偷食喎,男歡女愛好正常呀?

可能被公司要求扮好人,為左個演唱會原諒老坑安,其實那有女人咁大方

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]