• 瀏覽: 44,599
  • 回覆: 214
引用:
原帖由 workdboy169 於 2019-4-19 05:06 AM 發表
會唔會老爺奶奶比壓力?
安仔老闆係邊個?
安仔停工佢老闆蝕鑊甘……

sammi百分百原諒安仔的,其實好小事,太汁著反而自己痛苦,為何吾放開D,她信主,所以實明白的!

引用:
原帖由 kopandem 於 2019-4-18 04:52 PM 發表
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20190418002905-260404
鄭秀文和許志安情纏28年,5年前終於開花結果結婚,豈料日前男方爆出軌港姐黃心穎,被網友封為「安心偷吃」事件,繼許志安、黃心穎出面道歉後,神隱第3天鄭秀文的近況更讓粉絲擔心。今(18日)港媒指出最近有人和鄭秀文聯繫,打悲情牌懇請鄭秀文看在夫妻情面上出聲明原諒腥夫,但鄭秀文拒絕回 ...
鳥 倦知返

咁許生同黃小姐咪好多恩?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-4-18 05:05 PM 發表
真係火都嚟

最後摯誠請求各大傳媒不要再等候和追訪我年紀老邁行動不便的父母

「平果妓者」連人哋父母都唔放過,正賤種。

...
因為全霉下一步想有人死

網民幾時都係社會上最低層的一群,咩都唔識,淨係識手寫輸入法,跟著又長篇大論指指點點。

自己諗吓成個舖排係有諗過,說話的內容都係細心安排,目的就係要淡化整件事,白痴係唔會明只想繼續食花生。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-4-18 05:05 PM 發表
真係火都嚟

最後摯誠請求各大傳媒不要再等候和追訪我年紀老邁行動不便的父母

「平果妓者」連人哋父母都唔放過,正賤種。

...
肥佬黎不得好死。信蘋果死全家

傳媒用錢買訊息 一定去到盡

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-4-19 12:52 AM 發表

真心話,真事實,機場空礦平坦只有二盞指引燈,日日相對確實淒涼,偷食合理,出軌應該,婚姻係要包容,當然包括老公出軌,三妻四妾夜夜遊樂夜店才是做人妻大愛真愛所為,共享夫君才令婚姻更進一步,不離不棄婚姻才得精彩……講到咁我都原諒安安啦。
港男可以名正言順偷食,老婆唔 like 就可以直指髮妻無情無義無德無智沒有寬弘之心斤斤計較應向鄭秀雯跪膝學習何謂真正待夫之道婚姻之本……原諒得好,不離不棄得太 ...
師兄你這句(機場空礦平坦只有二盞指引燈)很抵死😱😱😱😱😱

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 18-4-2019 23:06 發表
原諒係講事實啫…大佬呀…雖然睇錢份上咬老軟啫,日日番到屋企…對住件排骨,油都冇滴…點頂呀…? 姣心又唔同…要波有波,要蘿有蘿,多水又多汁…傻既咩… ...
老鼠安對住件排骨咁耐可能唔識起頭

娛樂圈太現實,唔回應安仔就Total loss ,可能仲要賠錢比贊助商。

錢,必定系原因之一

一樣不美

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2019-4-18 11:06 PM 發表
原諒係講事實啫…大佬呀…雖然睇錢份上咬老軟啫,日日番到屋企…對住件排骨,油都冇滴…點頂呀…? 姣心又唔同…要波有波,要蘿有蘿,多水又多汁…傻既咩… ...
老鼠安晨早上晒岸啦,佢洗咩咬老軟,佢以前搵好多架又投資,吾好玩啦,你估係呂方咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]