• 瀏覽: 44,658
  • 回覆: 214
引用:
原帖由 後天芳香的留言 於 2019-4-19 01:37 AM 發表

咁咪好囉,安仔又有得撈,又唔會取消演唱會,所有工作復工,又有過千萬啦。如果喺韓國,永不超生啦,而家最慘嗰個係黃心穎姐,馬明,快啲出嚟原諒黃心穎,同佢結婚,唔係佢真係好慘,以後點見人呀。 ...
吾使諗,馬明百分之九十以上會飛心頴,所有佢朋友兄弟甚至阿媽都會出聲要佢揾過個。話佢仲細要俾空間佢只係出於禮貌同風度。佢兩個情況同安仔sammi完全吾同,d人根本連基本既判斷力都無。

原來被迫原諒

引用:
原帖由 125siuai 於 2019-4-19 01:52 AM 發表
根本係睇錢份上,假原諒個賤男
佢的確想幫安仔,但同「睇錢份上」無關。佢揾錢能力係安仔幾倍以上,對安仔賺錢能力吾會點在乎。

引用:
原帖由 ak4747 於 2019-4-19 01:56 AM 發表
原來被迫原諒
商業決定

引用:
原帖由 恒指牛大力 於 2019-4-19 01:29 AM 發表
入得娛樂圈,好都變壞,唔信有邊個會係好仔、好女!
信主就得了

垃圾......好垃圾...

引用:
原帖由 完美傻仔2011 於 2019-4-18 11:20 PM 發表

印象中鄭小姐係拍拖時都偷食過
陳奀健嗰次係叫做出賣肉體,純交易搏上位無感情

我話佢一路都知道條軟飯友有出去食女咯喇,又可能兩個一路都係無性父妻!

離婚女要分比老鼠安很多善養費,賤男會無乜野做而要很多善養費,會唔會係咁呢

引用:
原帖由 戰牛30000 於 18-4-2019 11:11 PM 發表
【安心偷食】黃心穎偷食安仔 網民殺入蔡一智IG玩嘢
東方新地 - 娛聞 on Apr 16, 2019 at 18:35

今天最火爆的娛樂新閒一定是許志安和黃心穎於的士上偷食的影片,16分鐘的車程,許志安、黃心穎咀足幾十次,有不少網民大鬧兩位主角賤格,不少網民都替Sammi、馬國明不值,希望鬧臭二人!但心穎關了ig留言功能,結果網友轉移陣地去黃心穎的姐姐黃心美IG留言狂鬧,連心美也因此被轟,但最最最想不到⋯蔡一智IG都中招! ...
蔡一智躺著也.............人氣急升

引用:
原帖由 cwbguy 於 2019-4-19 02:49 AM 發表

蔡一智躺著也.............人氣急升
佢同心穎同許志安係唔係好熟?

寧教人打仔,莫教人分妻, 畀一次機會安仔!
其實鄭秀文承受的壓力好大

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-4-18 05:05 PM 發表
真係火都嚟

最後摯誠請求各大傳媒不要再等候和追訪我年紀老邁行動不便的父母

「平果妓者」連人哋父母都唔放過,正賤種。

...
TBB都問候🐴明老母

引用:
原帖由 muiying 於 2019-4-19 01:56 AM 發表

吾使諗,馬明百分之九十以上會飛心頴,所有佢朋友兄弟甚至阿媽都會出聲要佢揾過個。話佢仲細要俾空間佢只係出於禮貌同風度。佢兩個情況同安仔sammi完全吾同,d人根本連基本既判斷力都無。 ...
宜家條女做左世紀賤人肯定有排潛,明哥可以收埋中出有排玩,不過最擔心既萬一心顈bb中左就真係唔知邊個係老豆!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]