• 瀏覽: 44,538
  • 回覆: 214
引用:
原帖由 mrkwansiu 於 2019-4-19 12:44 AM 發表
唔咁做可以點
第二部應該都是等離婚。

公司出聲名淡化事件....好難真心原諒....

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2019-4-18 11:06 PM 發表
原諒係講事實啫…大佬呀…雖然睇錢份上咬老軟啫,日日番到屋企…對住件排骨,油都冇滴…點頂呀…? 姣心又唔同…要波有波,要蘿有蘿,多水又多汁…傻既咩… ...
真心話,真事實,機場空礦平坦只有二盞指引燈,日日相對確實淒涼,偷食合理,出軌應該,婚姻係要包容,當然包括老公出軌,三妻四妾夜夜遊樂夜店才是做人妻大愛真愛所為,共享夫君才令婚姻更進一步,不離不棄婚姻才得精彩……講到咁我都原諒安安啦。
港男可以名正言順偷食,老婆唔 like 就可以直指髮妻無情無義無德無智沒有寬弘之心斤斤計較應向鄭秀雯跪膝學習何謂真正待夫之道婚姻之本……原諒得好,不離不棄得太好!

倆公婆事,旁人說不清看不透。
sammi想要平靜就尊重佢。

不過送男方一句,我唔會支持你,睇在sammi份上,低調先。

要原諒,才可繼續開演唱會呀! 唔原諒,演唱會變左哀悼會啦! 現在拿埋大方寬恕讚賞,ok喎!
忍多安安一年半載,再話佢又偷食才離婚lor!
呢招廷風都用過喇

飛賤安
嫁馬明

引用:
原帖由 向楓 於 2019-4-18 10:45 PM 發表

別人家事,就算作為fans或歌迷,mi己經開聲原諒,只能收口,告一段落!至於隻狐狸,睇怕冇3,5,7年再出

聽歌,睇下演唱會算啦
緩已聲,粉絲就唔好太將自己當一回事

引用:
原帖由 恒指牛大力 於 2019-4-18 11:36 PM 發表

公關公司要求咁寫 
公關公司為 Sammi 準備這篇文章

離婚喇,認左錯就一世要食排骨,食左20幾年
咩都厭喇!

引用:
原帖由 Mimimoore 於 2019-4-19 01:08 AM 發表
飛賤安
嫁馬明
你當馬明傻嘅佢係tbb搶手貨大把青春靚女大波多水洗玩半百平板阿姨?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-4-18 05:05 PM 發表
真係火都嚟

最後摯誠請求各大傳媒不要再等候和追訪我年紀老邁行動不便的父母

「平果妓者」連人哋父母都唔放過,正賤種。

...
今次撐你 禍不及家人,及其朋友
最撚憎啲卜街 搞人哋身邊人 有種就搞當事人嘛
甚至跟當事人隻揪嘛
真係想屌鳩柒佢
(你點知平果搞?)

大家企系鄭秀文角度睇~
最近佢先同黃心泳一齊健身, 當佢姊妹~
點知原來個姊妹, 系食自己老公~
相信冇人會接受到~