• 瀏覽: 44,542
  • 回覆: 214
.......

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-4-18 05:05 PM 發表
真係火都嚟

最後摯誠請求各大傳媒不要再等候和追訪我年紀老邁行動不便的父母

「平果妓者」連人哋父母都唔放過,正賤種。

...
火都黎,乜火先

Del

引用:
原帖由 kopandem 於 2019-4-18 04:52 PM 發表
https://www.chinatimes.com/realtimenews/20190418002905-260404
鄭秀文和許志安情纏28年,5年前終於開花結果結婚,豈料日前男方爆出軌港姐黃心穎,被網友封為「安心偷吃」事件,繼許志安、黃心穎出面道歉後,神隱第3天鄭秀文的近況更讓粉絲擔心。今(18日)港媒指出最近有人和鄭秀文聯繫,打悲情牌懇請鄭秀文看在夫妻情面上出聲明原諒腥夫,但鄭秀文拒絕回應。
許志安16日開記者會聲淚俱下向大眾致歉,稱看到片段後「覺得自己十分噁心和陌生」,也對妻子鄭秀文道歉,隨後傳出鄭秀文將臉書封面改成全黑圖片,並離開她和許志安的愛巢,搬回娘家冷靜,封閉自己且斷絕和外界聯繫。
相較於黃心穎男友馬國明已鬆口替女友緩頰,鄭秀文方面至今零回應,據《東網》報導,最近有人要求鄭秀文出聲,並看在一夜夫妻百日恩的份上幫許志安說些話,以挽救男方暴跌的人氣和事業前程,但心碎的鄭秀文不想回應
...
咪學埋毒果淨識hearsay老作話有人啦.
就算冇咁快原諒, 鄭秀文應該是怕班冇道德嘅妓者騷擾到其家人.

香港人真係得閒 咁鐘意理埋人地d私事

引用:
原帖由 恒指牛大力 於 2019-4-18 11:23 PM 發表

http://www.mingpaocanada.com/Van/ftp/News/20170831/HK/_31me402.jpg
兩姊妹好似樣。。。
一樣甘cheap

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2019-4-19 12:18 AM 發表
今次事件廣告效益去到幾大呀
梗係大啦,呢單野哄動程度大過蟲仔吸毒,只係輸比希哥閃咭果單咋

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-4-18 04:55 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0418_00862_001.html

有回應了
從一件事可以睇到,都係同一個主角,
東方會發放正能量,而毒果只會發放負能量~

乜L 都係神嘅安排啦,相當on 9 , 咁都話原諒,自欺欺人

撐咗又點?

事情已發生

早知如此何必當初呢⋯⋯

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-4-18 05:05 PM 發表
真係火都嚟

最後摯誠請求各大傳媒不要再等候和追訪我年紀老邁行動不便的父母

「平果妓者」連人哋父母都唔放過,正賤種。

...
平果妓者都預左不得善終架啦

鄭秀文識佢23年
點會唔知安仔諗咩

結婚都分開財政即係信唔過個男人

唔咁做可以點

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-4-19 12:34 AM 發表

從一件事可以睇到,都係同一個主角,
東方會發放正能量,而毒果只會發放負能量~
我無睇毒果報導,但我知呢單野爆完之後,
毒果應該作左好多....故仔加插入去,
其實爆呢單新聞岀黎無錯嘅,但加插故仔就...佢地係咁衰架啦

另外utube都出現大量電腦聲音嘅片,創作程度亦非常高,
sammi想盡快平熄可以理解,甚至乎係被逼出黎平熄添

引用:
原帖由 恒指牛大力 於 2019-4-18 23:16 發表

全香港家下只得蘋果一間敢爆料。。。
點解要爆料?這對香港、對國家有何經濟貢獻!?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]