• 瀏覽: 19,343
  • 回覆: 203
  • 追帖: 1
+5
一部手機用幾日,夠曬豪啦掛,快d買黎show off  

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 06:47 PM 發表

妒忌三星大把啦,第一個就係做假出晒名既華為
有咩好妒忌?
華為真係要妒忌, 就係妒忌三叔有你呢類已經完全冇哂理性的死忠FANS!

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-18 07:04 PM 發表

未正式出. 果D係比IT界的人測試的機.
Samsung上週末已經開始接受Galaxy Fold的預訂,但很快就銷售一空,表明這款手機在4月26日正式上市前仍然供應緊張。但CNBC指出,現在看來,考慮購買這款手機的消費者應該三思而行。
  Samsung拒絕發表評論。

個報導係咁講的?

引用:
原帖由 ecwce 於 2019-4-18 06:55 PM 發表
等睇三腥打手今次點兜
已經有一個三叔死忠FANS/打手係度死撐, 第一版最多豬豬果個就係, 但佢已經撐到有D語無倫次.

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-18 04:54 PM 發表
4月18日消息,綜合多家外媒報導,多名SamsungGalaxy Fold摺疊手機的媒體測評者使用該產品一兩天后,都發現屏幕出現故障。
  這款手機目前只提供給各大媒體進行測評,但有些屏幕似乎已經無法正常使用,始終保持亮起或熄滅狀態。

美國科技媒體The Verge的戴爾特·波恩(Dieter Bohn)週三早間發文稱,他的測評機的鉸鏈處有一個能夠摸到的“小凸 ...
華為嗰邊一早已經收返晒啦!

引用:
原帖由 molittlemo 於 2019-4-18 07:01 PM 發表

https://www.hk01.com/數碼生活/319577 ... old-摺芒爆裂首批機有缺陷-多圖%E ...
等睇三叔死忠FANS話只要在高科技無塵室內用就冇問題, 買左唔會拎出街.

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 07:07 PM 發表

咁齊心呀,四五單,開左組群咩,時間咁夾既
三叔同一日派機比佢地試, 大家咪都係用果兩三日後一齊出事囉.

到時開賣, 幾萬人拎機, 過幾日有幾百以至幾千人話部機有問題, 你記得到時跳出來話呢幾百幾千人係有群組夾定.

漢奸心碎了唯有死頂話買,漢奸水魚。

引用:
原帖由 艾斯 於 2019-4-18 07:22 PM 發表

Samsung上週末已經開始接受Galaxy Fold的預訂,但很快就銷售一空,表明這款手機在4月26日正式上市前仍然供應緊張。但CNBC指出,現在看來,考慮購買這款手機的消費者應該三思而行。
  Samsung拒絕發表評論。

個報導係咁講的? ...
哦, 你指呢樣. 我上面理解錯你的意思.

引用:
原帖由 9個大魚蛋 於 2019-4-18 07:24 PM 發表

華為嗰邊一早已經收返晒啦!
哪裡聽來的? 你拎到機?

有得訂未?

好小事啫,爆炸機都話冇問題,忠實叔粉一定照買,冇奶油唔買嘅,最多咪買多份壽險啫

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-18 19:24 發表

已經有一個三叔死忠FANS/打手係度死撐, 第一版最多豬豬果個就係, 但佢已經撐到有D語無倫次.
一個未過試用期嘅打手, 回佢都費事

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-18 04:54 PM 發表
4月18日消息,綜合多家外媒報導,多名SamsungGalaxy Fold摺疊手機的媒體測評者使用該產品一兩天后,都發現屏幕出現故障。
這款手機目前只提供給各大媒體進行測評,但有些屏幕似乎已經無法正常使用,始終保持亮起或熄滅狀態。

美國科技媒體The Verge的戴爾特·波恩(Dieter Bohn)週三早間發文稱,他的測評機的鉸鏈處有一個能夠摸到的“小凸 ...
恥笑3叔手機

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]