• 瀏覽: 19,411
  • 回覆: 203
  • 追帖: 1
+5
唔摺得既都成日爆MON喇, 更何況摺MON

等睇三腥打手今次點兜

引用:
原帖由 DZDD 於 2019-4-18 06:20 PM 發表
內摺肯定唔好啦
呢個真.
華為外摺, 所以摺位實際只係摺兩次90度.
三叔內摺, 所以摺位實際係一次過摺180度.

見到三叔打手膠撐,真係越幫越忙!

撕左膜就無左皮半,塊膜花左點算?

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 06:52 PM 發表
風險高,照買
加油.
你想買幾多部?
1000部?

根本摺機無l用,又厚又大又重,
值接用部七吋全屏機好過啦!
夠大夠輕夠溥

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 06:29 PM 發表
一切原於妒忌
哈哈, 唔夠人講, 就話人妒忌! 你都真係好阿Q精神!

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 06:43 PM 發表
全部新聞咪又係果單,塞d石仔掰開部機,咩都殘啦
https://www.hk01.com/數碼生活/319577/samsung-galaxy-fold-摺芒爆裂首批機有缺陷-多圖看螢幕損壞狀況

經過數次的開闔後,發現螢幕上近鉸位的位置,有一凸起的地方。機主稱他沒有到過海灘等有會沙石的地方,只如常地放在衣袋內,能夠想到的問題就是自己貼上的手機萬能貼或鉸鏈自行損壞而掉落的散片,掉到摺疊的裂縫內造成螢幕凸起。如果真的是這兩個原因導致以上問題出現,那 Galaxy Fold 連基本使用也出現問題,根本沒有可能要求使用者只可把電話放到連塵粒也沒有的地方吧

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 06:30 PM 發表
呢D片可能係三星整出嚟,醜化對手
自己部機出事, 可以醜化對手? 咩邏輯?
定係單野對你太大打擊, 已經開始語無倫次?

引用:
原帖由 艾斯 於 2019-4-18 06:35 PM 發表

扮賣哂?有無數據睇?
未正式出. 果D係比IT界的人測試的機.

又貴又失敗

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 06:43 PM 發表

全部新聞咪又係果單,塞d石仔掰開部機,咩都殘啦
自己睇內聞啦, 唔係一單, 有四五單唔同的. 希望英文你睇得明.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]