• 瀏覽: 19,416
  • 回覆: 203
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 06:04 PM 發表

原來唔買,睇完d惡意抹黑新聞,就唔買唔得
大佬, 自己睇下:

https://www.google.com/search?cl ... i10k1.0.PSgk7PdKvPo

一兩張報紙就話可以作假野老屈抹黑. 而家多個測試者同幾十個新聞網站都報緊呢單野. 係唔係全世界夾埋來抹黑?

引用:
原帖由 Haibara 於 2019-4-18 06:05 PM 發表
柔性mon技術未成熟
始終係新野.

不過華為果部摺機又未聽到話有問題.

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 05:57 PM 發表

一個唔正常既人,話正常咁用,就會出現唔正常既結果

三叔搞咩要send部demo機比, 你口中唔正常既人
都唔比你呢D"咁正常"既人試用呀

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-18 06:42 PM 發表

始終係新野.

不過華為果部摺機又未聽到話有問題.
26號開賣. 比一兩日佢.
28號開始應該好多野浮出黎.

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 06:07 PM 發表

無啦啦凸起,緊係有人加上去啦,唔通部機自己生痔瘡咩
你覺得測試果個人同三叔有仇? 定係收左華為錢?
第時你買左, 又有野凸起, 記得去問華為拎錢啦!

照買

非美國牌子,一定踩到飛起!

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 06:10 PM 發表

當佢雲吞鍊埋一舊,蛇都死啦
哦, 即係以可以摺起為賣點的摺機, 原來係唔應該摺埋的. 明白了!

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 06:47 PM 發表

妒忌三星大把啦,第一個就係做假出晒名既華為
即係個班收到demo機既都妒忌三星?

新技術 都係等人做下白老鼠先

內摺的自由彎曲的兩個方式,預期內部會內摺,但也會M型外摺。撕開屏幕就是內外摺同時出現而起角。
三星摔機率高,關節與華為一樣有定位鎖就可解決。
關節上下誤差,三星明顯無考慮。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]