• 瀏覽: 19,338
  • 回覆: 203
  • 追帖: 1
+5
好彩我未落訂,即縮啦

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 06:04 PM 發表

原來唔買,睇完d惡意抹黑新聞,就唔買唔得
日日唱好三叔係無用的
你自己唔買唔得炸
唔關人事亦說服唔到人買

等睇啲柒頭又賴三星用中國零件

咁垃圾要退貨

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 06:04 PM 發表

原來唔買,睇完d惡意抹黑新聞,就唔買唔得
日日係度吹三星點勁點勁,你有錢買先講啦

引用:
原帖由 vincentwong27 於 2019-4-18 06:22 PM 發表
等睇啲柒頭又賴三星用中國零件
咁華為一定係用左三星零件喇

摺機其實on 9

技術唔成熟就推出 更要有白老鼠黎試架

引用:
原帖由 聖公會 於 2019-4-18 06:00 PM 發表

學.零零柒話,電話係表面,其實係炸彈
零零柒今次會話: 呢部Galaxy fold摺幾下會壞, 可以確保比敵人偷左部電話都會好快用唔到!

未來出現因壞機既換機潮, SAMSUNG就大鑊了

引用:
原帖由 hellexpress 於 2019-4-18 06:30 PM 發表
未來出現因壞機既換機潮, SAMSUNG就大鑊了
7頭話呢d全部係你地自己惡意整壞嘅,一概不賠。

引用:
原帖由 阿聞 於 2019-4-18 04:54 PM 發表
4月18日消息,綜合多家外媒報導,多名SamsungGalaxy Fold摺疊手機的媒體測評者使用該產品一兩天后,都發現屏幕出現故障。
  這款手機目前只提供給各大媒體進行測評,但有些屏幕似乎已經無法正常使用,始終保持亮起或熄滅狀態。

美國科技媒體The Verge的戴爾特·波恩(Dieter Bohn)週三早間發文稱,他的測評機的鉸鏈處有一個能夠摸到的“小凸起”,導致屏幕“略微扭曲” ...
扮賣哂?有無數據睇?

引用:
原帖由 日理萬肌 於 2019-4-18 06:07 PM 發表

無啦啦凸起,緊係有人加上去啦,唔通部機自己生痔瘡咩
高人, 放D嘢落個較位仲可以開平部機?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]