• 瀏覽: 26,040
  • 回覆: 321
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 Df21d 於 2019-4-18 06:11 PM 發表

柒頭……俄佬冇大殺力武器咩?
殺傷力點都唔夠假新聞大,假新聞仲要有你呢哋盲毛信,這樣殺傷力先大

引用:
原帖由 wasana 於 2019-4-18 06:11 PM 發表

睇見香討質素的落下,
真可笑。
連一個基本主體也沒,
充滿幻想空間的空帖,
也好像執到隔夜X咁開心。
真的可笑。
十幾年才加入,
原來這麼空蕩的思維 ...
知你睇都無睇腦都唔用就回文信假新聞啦,我明架啦。

引用:
原帖由 o2mini 於 2019-4-18 04:28 PM 發表
http://5b0988e595225.cdn.sohucs.com/images/20190418/b8eda31fa9cf41038088373241d051e0.jpeg
據美國媒體報導稱,美軍艦在駛入克里米亞相關海域時,遭到一枚水雷的襲擊。只聽一聲巨響,美國的一艘阿利·伯克級驅逐艦遭到重創,儘管沒有被擊沉,但卻失去了戰鬥力。而且有不同程度的傷亡,在這次爆炸中,有7名海軍受 ...
真精彩

引用:
原帖由 batman2006 於 2019-4-18 06:11 PM 發表
原來個post已經俾版主轉咗去副刊討論,好快就會轉去科幻小說版㗎啦。
繼續挑釁啦,好快鎖post, 你啲維穩費去第度繼續賺啦

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-4-18 06:10 PM 發表

原來又係用人命,做炮彈,去抗敵,一百年不變!!
橋唔伯舊,重要的是行得通又實用,現代美國人個個咁貴,到真係國家有事時,睇下有冇人真係為國家出命。可能到時只得美藉黑人出來保護國家。

引用:
原帖由 艾力斯102 於 2019-4-18 06:15 PM 發表

橋唔伯舊,重要的是行得通又實用,現代美國人個個咁貴,到真係國家有事時,睇下有冇人真係為國家出命。可能到時只得美藉黑人出來保護國家。
你呢個維穩post未夠水平,零分重作

引用:
原帖由 o2mini 於 2019-4-18 04:28 PM 發表
http://5b0988e595225.cdn.sohucs.com/images/20190418/b8eda31fa9cf41038088373241d051e0.jpeg
據美國媒體報導稱,美軍艦在駛入克里米亞相關海域時,遭到一枚水雷的襲擊。只聽一聲巨響,美國的一艘阿利·伯克級驅逐艦遭到重創,儘管沒有被擊沉,但卻失去了戰鬥力。而且有不同程度的傷亡,在這次爆炸中,有7名海軍受 ...
魚雷先係襲擊,水雷就係抵死

引用:
原帖由 batman2006 於 2019-4-18 06:16 PM 發表

你呢個維穩post未夠水平,零分重作
我都無收錢,又唔係五毛,不用重作。

引用:
原帖由 ricebuket 於 2019-4-18 06:16 PM 發表

魚雷先係襲擊,水雷就係抵死
你又重複post你之前講嘅嘢,作都廢事作呀? 維護都俾啲誠意呀

引用:
原帖由 refugee 於 2019-4-18 04:45 PM 發表
俄軍慈悲為懷
算啦,on仔都係一時on9啫

引用:
原帖由 batman2006 於 2019-4-18 06:13 PM 發表

殺傷力點都唔夠假新聞大,假新聞仲要有你呢哋盲毛信,這樣殺傷力先大
信老美為大殺傷力武器入侵伊拉克先最柒!…………為石油呀!

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-4-18 05:31 PM 發表 迄

你玩香討十一年連基本真假新聞都分唔到,clipperwood 真係西Q利
多謝你讚賞.......好多城邦旺才都知我西Q利............送你一條片一張圖.....睇完就都會覺得美軍西q利

https://www.youtube.com/watch?v=lScQMpMFIaU&t=87s

附件

跪美軍.jpg(87.48 KB)

引用:
原帖由 batman2006 於 2019-4-18 06:18 PM 發表

你又重複post你之前講嘅嘢,作都廢事作呀? 維護都俾啲誠意呀
噏乜鳩?

當世豪傑,唯普京已。.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]