• 瀏覽: 26,171
  • 回覆: 321
  • 追帖: 1
+12
航行自由

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-4-18 04:42 PM 發表
點解中共唔學老大哥,在南海佈雷,擊沉美艦??
南海係漁民揾食嘅地方。明唔明?

引用:
原帖由 o2mini 於 2019-4-18 04:28 PM 發表
http://5b0988e595225.cdn.sohucs.com/images/20190418/b8eda31fa9cf41038088373241d051e0.jpeg
據美國媒體報導稱,美軍艦在駛入克里米亞相關海域時,遭到一枚水雷的襲擊。只聽一聲巨響,美國的一艘阿利·伯克級驅逐艦遭到重創,儘管沒有被擊沉,但卻失去了戰鬥力。而且有不同程度的傷亡,在這次爆炸中,有7名海軍受 ...
good news today

引用:
原帖由 qiuwood 於 2019-4-18 05:36 PM 發表
航行自由
嘩,你 2006 已註冊,玩了 13 年都未識可以俾呢 D 假新聞呃,你做人有無進步架?

毛主席一早講過老美只是只紙老虎

敗走... 都屬於演習一種, 佢滷尾今次又嬴咗經驗喇

尾國經常撩事鬥非祇可以講句扺九死。

引用:
原帖由 人之初大大 於 2019-4-18 05:38 PM 發表

good news today
係啦,good new 係知道香討有班假新聞都信到十足的人呀

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-4-18 05:04 PM 發表
強大到憑乜能野嬴了
撞水雷死三件,咁都5沉,美艦堅

引用:
原帖由 大投壼 於 2019-4-18 05:35 PM 發表

依家你契哥隻艇出事呀!仲唔去哭喪?喺度打字替死咩?
嗱,慶祝完跟住就有 呢啲人出嚟挑釁話你係美國走狗呀,問你係咪中國人呀呢類post㗎啦。 而家香討基本上都係咁嘅模式。 個個post最後都係咁

支持俄羅斯攻擊恐怖組織

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-4-18 04:42 PM 發表
點解中共唔學老大哥,在南海佈雷,擊沉美艦??
如果唔係為左經濟因素,你估唔會?

提示: 違規內容已被屏蔽
如果係真就抵死!自由航行吖嗱!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]