• 瀏覽: 26,035
  • 回覆: 321
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 clipperwood 於 2019-4-18 05:13 PM 發表
美軍真係西Q利
你玩香討十一年連基本真假新聞都分唔到,clipperwood 真係西Q利

引用:
原帖由 千億散盡還復來 於 2019-4-18 05:22 PM 發表
咁大件事,TBB新聞無報。唔知真假。
TBB  要處理更合乎公眾利益的安心偷食事件

滷味自己撞水雷,柒到無朋友,點會走出來認,主流霉體?在滷味淫威下會報嗎?

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2019-4-18 05:11 PM 發表
利害了,尾的腳,狗奴廢畜點回?
假新聞你又點回呀,高質版友

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-4-18 04:46 PM 發表
據美國媒體報導稱,美軍艦在駛入克里米亞相關海域時,遭到一枚水雷的襲擊

以我理解, 水雷/地雷, 應該係踩or撞到先爆.....襲咩9擊???
有錯請指正 ...
水雷係海底固定位置,自己艦艇撞爆咁都雷達掃唔到出黎,應該係講老味自已柒到爆

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-4-18 05:30 PM 發表

唔係呀,上面有個 VIP 出來柒,唔係一二星級既垃圾喎
你睇下條條post得幾個字,唔係恭喜就抵死,你就知係為洗版而洗版啦。 咁柒嘅嘢係強國先會俾錢人做。

自己走去俾人炸,抵Q死啦!

夠膽越境不得不教訓

引用:
原帖由 mugqq 於 2019-4-18 05:32 PM 發表

水雷係海底固定位置,自己艦艇撞爆咁都雷達掃唔到出黎,應該係講老味自已柒到爆
又一個衝出來柒,仲要 2008 年已註冊 高質到暈!!!

引用:
原帖由 laws168 於 2019-4-18 05:32 PM 發表
滷味自己撞水雷,柒到無朋友,點會走出來認,主流霉體?在滷味淫威下會報嗎?
唔報你又知? 你有冇睇清楚,上面第一句已經話美媒報道喎。 你咁L叻叻,去揾條美媒link出來啦,天才

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-4-18 04:42 PM 發表
點解中共唔學老大哥,在南海佈雷,擊沉美艦??
依家你契哥隻艇出事呀!仲唔去哭喪?喺度打字替死咩?

引用:
原帖由 batman2006 於 2019-4-18 05:33 PM 發表

你睇下條條post得幾個字,唔係恭喜就抵死,你就知係為洗版而洗版啦。 咁柒嘅嘢係強國先會俾錢人做。
呢條 thread 正呀,keep 住 update 先就知邊個低能信假新聞仲要回文

炸得好!!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]