• 瀏覽: 35,533
  • 回覆: 139
  • 追帖: 2
+3
行內消息:
佢食左唔少人夫

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-4-18 04:08 PM 發表

男人不壞女人不愛呀
男人無錢邊會有女人埋身⋯⋯⋯

我都係人夫…

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2019-4-18 03:21 PM 發表
幾經離合的鄭秀文與許志安,13年許下愛的承諾結成夫婦,以為 從此「唯獨你是不可取替」?錯晒!日前驚爆安仔與出名姣到出汁的黃 心穎在的士車廂鬼混的短片,互摸激咀無限次,姣婆遇著脂粉客,令 人睇到扯火。 各自背住另一半Sammi與馬國明,安仔心穎近月打得火熱,據 知女方入行後處心積慮想埋太陽娛樂老闆洗米華(周焯華)身,點知未夠班,遂退而求其次向安仔埋手,百分百戰鬥格攻陷人夫,越級挑戰 Sammi。而最 ...
點解唔痴埋去國貨城呢?掂硬

死賤西

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2019-4-18 16:10 發表

男人無錢邊會有女人埋身⋯⋯⋯
呢句真呀......有錢有女..無錢無女...

引用:
原帖由 武川耐富 於 2019-4-18 16:10 發表
我都係人夫…
你係淫夫定人夫先....好唔同架..

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2019-4-18 03:21 PM 發表
幾經離合的鄭秀文與許志安,13年許下愛的承諾結成夫婦,以為 從此「唯獨你是不可取替」?錯晒!日前驚爆安仔與出名姣到出汁的黃 心穎在的士車廂鬼混的短片,互摸激咀無限次,姣婆遇著脂粉客,令 人睇到扯火。 各自背住另一半Sammi與馬國明,安仔心穎近月打得火熱,據 知女方入行後處心積慮想埋太陽娛樂老闆洗米華(周焯華)身,點知未夠班,遂退而求其次向安仔埋手,百分百戰鬥格攻陷人夫,越級挑戰 Sammi。而最 ...
千年道行一朝喪

姣西咁鍾意禽男人,失業去做雞最啱!

洗米華身家最少有50億,安仔估計5億以下 

下一位人夫可能5千萬身家就有得食 咁我有5百萬,咪好快輪到我

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-4-18 15:44 發表
你估華哥儍架咩 會攞頂綠帽笠上自己個頭??
華哥話綠帽唔怕帶..最緊要除得快....

佢最善長揸人春袋

佢應該去做一樓一

引用:
原帖由 MySamSam 於 2019-4-18 16:11 發表

點解唔痴埋去國貨城呢?掂硬
因為佢唔係國貨lor

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]