• 瀏覽: 32,154
  • 回覆: 475
  • 追帖: 1
+6
自己打自己,叫做打飛機

陶傑祇係井底蛙,以前美國叫一聲,歐盟即刻附和,真係佢打個 乞嚏,全世界傷風,而家華為事件已經有G7,歐盟唔理美國!!!

當剪羊毛剪不了,當伸手要錢沒人比,當收保護費冇國家肯付,當欠債不想還時,衰落已衰到貼地了。

樓主自己玩GG🤭

引用:
原帖由 愛炫美樓奴 於 2019-4-6 11:12 AM 發表
唔係衰落,邊個話佢衰落姐?中文叫:此地無銀三百兩
衰落好易睇。
啲女人會走去隣國做雞。

一個廢柴做家,陶傑,每日係井底的呻吟。

陶傑....毒果報業集團基本上就係作文....肥老黎在衰落嗎?

我以家先知,腦癌都會傳染

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-4-6 10:31 AM 發表
陶傑,英國在衰落嗎?
當日,英女皇出動一家四代恭迎習帝,濕9才子有冇出文?

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-6 10:59 AM 發表

係外國人認錯佢係日本人,感到無限榮耀。
因為咸濕變態程度近似日本。

我只知W狗一定打飛G

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-6 10:07 AM 發表
美國「衰落」了嗎?要回答這個小學生的問題,要弄清楚美國真正的對手是誰。

美國真正的對手,不是這個世界,而是自己,因為全人類IT的發明搖籃在矽谷,金融熱資在紐約。一有新玩意出來,必在美國,第一戰場,首先是自己打自己。

譬如,最新的一場美國內戰,是崛起的Netflix ,已經由一個所謂的分流平台,迅速發展為製作公司。Netflix威脅荷李活的派拉蒙、霍士、狄士尼,人才、資本、劇本,由比華利山出走, ...
你陶公子又成為經濟學人

美國有無恥的漢奸支持,
又點會衰落?

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-4-6 11:38 AM 發表

早前美國政府公報九萬幾個鄰近地區留學生在lab偷竊技術,在合資公司強制偷竊人家技術,你唔知?都叫你咪只係睇百毒啦。
美國政府公報... 

點解唔維基解密?

咁就叫國際視野?

可憐~

引用:
原帖由 高達綠色水管 於 2019-4-6 01:46 PM 發表

你陶公子又成為經濟學人
引用廢料就當專家,咪抵俾人恥笑萬年

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]