• 瀏覽: 6,570
  • 回覆: 64
引用:
原帖由 酒久察yoyo汪 於 2019-3-16 07:55 AM 發表
從未看過胡慧中的電影,對她的演技無絲毫認識。看了她為她老公何志平寫的求情信,我才終於確信她是個演員。

老實講,賴共的下場就是咁,打死無怨!

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190316&s=10829392&a=593 ...
係啦,賴洋說冇問題啦,賴錯野 = 賴野

引用:
原帖由 膠批 於 2019-3-16 08:54 AM 發表
樓主自己賴西 正一五十步笑百步!
佢就想,乃西?乃狗屎就有佢份!

引用:
原帖由 ricolau88 於 2019-3-16 08:03 AM 發表
文革思維,老婆橕老公都有罪
佔中狗思維,

凡反中國的都無罪,

林子健係 無辜的

各位,有無人收到樓主短訊呀?

引用:
原帖由 酒久察yoyo汪 於 2019-3-16 08:05 發表

不要離題,我講既係賴共
賴肥佬黎屎忽遲早打靶。

咁你賴邊度?賴共都好過你賴外做漢奸走狗。

引用:
原帖由 catfish1539 於 2019-3-16 10:47 AM 發表

如果講到咁 ,你都有瀨共呀,你有冇飲過中共輸入香港嘅東江水呀,食過中共輸入嘅食物呀,唔好以為自己好超然,站起道德高地!
失敬,原來係議員先生。

引用:
原帖由 franklau1013 於 2019-3-16 02:18 PM 發表
咁你賴邊度?賴共都好過你賴外做漢奸走狗。
佢正正乃緊漢奸走狗啲屎囉,唔係佢重有乜嘢可以乃?

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-16 12:48 PM 發表

講到邪惡你美爹十字教的邪惡又有誰出其右。
非法翻牆嘅可憐人 : 美爹我冇份,你可牌到筆耕維生當然都冇價,但維尼同其他鞭打你鼻涕蟲嘅權貴子孫就真系認美爹喇

花姐話要為生計出嚟撈……笑死冇得賠,重罪過肥平

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-16 04:13 PM 發表

見到簡體就認為翻牆, 又什么維尼,這些都是台獨,法輪功港毒的旺旺。基本上是主子就是老美。正可憐蟲也。
用得匪文匪理唔好扮喇!

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-16 05:53 PM 發表

台獨旺旺返台灣。中國武統台灣,逃去邊啊?當兵未啊?不過台獨旺旺個個貪心怕死
有時跟低智人仕對話係一種樂趣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]