• 瀏覽: 6,070
  • 回覆: 92
+7
自己睇 #43
引用:
原帖由 Psyco 於 2019-3-15 04:27 PM 發表

你呢啲泛民信徒都係傻既,否則又點會出現個咁白痴既scenario, 你班友跟住泛民去佔中堵路,屌鳩90幾萬大陸單雙非,以居港權湧入香港, 搶綜援福利,搶醫院牀位,搶學位,搶公屋及推爆樓價租金.

不過,"單雙非居港權" 及 "新移民入境即享全額現金綜援與公屋",卻係帶領你哋示威堵路既泛民,喺2001年及2013年用打官司控告香港政府,而掙返嚟!

9438318 943 ...

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 12:39 PM 發表
對於來 搞屎棍的人, 唔列黑名單, 難道 浪費 大家時間 睇埋d 廢話?

果然 搞屎棍 去到邊 臭到邊

那管一啲人只係留一句廢話,在下認為都應該捍衛佢發言嘅權利!就算立場同意見有幾大分歧,都應該彼此尊重!呢種先係真正嘅言論自由!有啲人把口只講得出廢話,唔通就可以唔俾佢講嘢?有啲留言你覺得冇意義,唔代表對其他人冇用!希望你明白!!

請看#44
引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-3-16 09:01 AM 發表

那管一啲人只係留一句廢話,在下認為都應該捍衛佢發言嘅權利!就算立場同意見有幾大分歧,都應該彼此尊重!呢種先係真正嘅言論自由!有啲人把口只講得出廢話,唔通就可以唔俾佢講嘢?有啲留言你覺得冇意義,唔代表對其他人冇用!希望你明白!! ...

可憐

引用:
原帖由 cortet 於 2019-3-15 04:53 PM 發表

這點正是佢地 精神分裂病的表現!
正是最好笑的笑點所在!
原來樓主和泛民係真正"愛黨愛國人仕"!
去石崗軍營解放軍對佢的立正敬禮,齊聲說:同志們好!同志們幸苦了!

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-16 09:13 AM 發表
請看#44

如果你認為有人搞屎搞棍,大可以唔理佢用到拉黑呢種方式,即係變相限制人哋嘅言論自由,同所謂嘅五毛冇分別在下想表達嘅係,若然你相信言論自由,想真正擁抱言論自由,就唔應該限制人嘅言論自由

請妳搞清楚, 大多數 泛民 支持者 同 泛民本身 都同樣 愛國

只不過 不愛黨而已, 所以 肯定不是 "愛黨人士"
引用:
原帖由 c8888k8888 於 2019-3-16 09:23 AM 發表

原來樓主和泛民係真正"愛黨愛國人仕"!
去石崗軍營解放軍對你的立正敬禮,齊聲說:同志們好!同志們幸苦了!

我很想 認同 妳想法, 可是 對於 愛黨人士 是沒這 需要, 因為 中國根本不奉行 言論自由

她們 慨然 支持 黨 就 必然 同樣要 支持 沒言論自由,

所以 限制她們 言論自由 就是對她們 立場的 尊重!, 所以 請妳 尊重 她們
引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-3-16 09:25 AM 發表

如果你認為有人搞屎搞棍,大可以唔理佢用到拉黑呢種方式,即係變相限制人哋嘅言論自由,同所謂嘅五毛冇分別在下想表達嘅係,若然你相信言論自由,想真正擁抱言論自由,就唔應該限制人嘅言論自由 ...

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-16 09:26 AM 發表
請妳搞清楚, 大多數 泛民 支持者 同 泛民本身 都同樣 愛國

認同!

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-16 09:35 AM 發表
我很想 認同 妳想法, 可是 對於 愛黨人士 是沒這 需要, 因為 中國根本不奉行 言論自由

所以 限制她們 言論自由 就是對她們 立場的 尊重!, 所以 請妳 尊重 她們

...
好啦,在下尊重你嘅想法!

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-16 09:35 發表

...
想當然。

我只是說出 明明存在 卻被無視 的一面而已~

為何她們 支持 中國人 沒言論自由, 但她們自己 卻有呢?

這道理 點講都 講唔通, 其實為了 尊重 所有"愛黨人士"的信仰, 就必要 限制她們 言論自由!
引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2019-3-16 09:55 AM 發表

好啦,在下尊重你嘅想法!

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-16 09:26 AM 發表

原來你和泛民係愛中國不愛香港!
所以你的支持和參予旺暴這類犯香港法律的暴力活動,
支持和參予佔中影響香港經濟之事件!
仲有上述幾件對香港不利之事!
仲有南亞假難民之事,泛民難民之父張超熊!
…………!
你和泛民只愛中共的中國,而不愛生你養你的香港!
唔怪得香港人屌柒你和泛民啦!
你的係一群心術不正的香港人渣!

我沒支持 也沒 參予旺暴, 唔好將 自己妄想當真~

為了 愛國, 賣港 有什麼問題? 香港政府 不是如此 做了 20年了嗎?
引用:
原帖由 c8888k8888 於 2019-3-16 10:52 AM 發表

原來你和泛民係愛中國不愛香港!
所以你的支持和參予旺暴這類犯香港法律的暴力活動,
支持和參予佔中影響香港經濟之事件!
仲有上述幾件對香港不利之事!
仲有南亞假難民之事,泛民難民之父張超熊!
…………!
你和泛民只愛中共的中國,而不愛生你養你的香港!
唔怪得香港人屌柒你和泛民啦!
你的係一群心術不正的香港人渣! ...

引用:
原帖由 @小乂風@ 於 2019-3-15 23:04 發表

不能兩邊不支持!任何市民均必須政治正確,支能支持中國!
支持中國一定要反美?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]