• 瀏覽: 6,080
  • 回覆: 92
+7
不好意思,妳(包括其他人)不是來 討論此帖, 為了防止 有人來搞事,

我會先給妳一次機會, 再犯 會列入 黑名單

p.s. 像教 小學生 紀律一樣
引用:
原帖由 33Chris 於 2019-3-15 12:22 PM 發表

錯了, 佢個腦係冇黑同白  空空如也

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 12:27 PM 發表
不好意思,妳(包括其他人)不是來 討論此帖, 為了防止 有人來搞事,

我會先給妳一次機會, 再犯 會列入 黑名單

p.s. 像教 小學生 紀律一樣

...
好多鍾意圍爐嘅反中垃圾都喜歡用黑名單㗎,努力!

紀律……何俊謙講唔講紀律? 你支唔支持佢? 佔中九同人講紀律,笑大人個口

每有議題就一堆帖,回覆

全部你講乜野,佢就攞個招牌出來,港獨呀,黃絲呀
仿佛全世界只有港獨同非港獨,黃絲與非黃絲

即係點?你唔會贊成港獨,甘就被埋堆垃

你會發現,你係中立,唔黃絲,唔港獨,唔共產,係冇位置,會俾人鬥

呢D技巧,希望大家淸楚,希望大家講事實,邏輯

咪俾有心人被埋堆

對於來 搞屎棍的人, 唔列黑名單, 難道 浪費 大家時間 睇埋d 廢話?

果然 搞屎棍 去到邊 臭到邊
引用:
原帖由 33Chris 於 2019-3-15 12:30 PM 發表

好多鍾意圍爐嘅反中垃圾都喜歡用黑名單㗎,努力!

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 11:07 AM 發表
真奇怪! 泛民 的雙非案 就是 幫助 同胞的   愛國行為

但 偏偏 就給 一班"愛黨人士" 反對, 認為 泛民 不應幫 同胞!

如果 那班 "愛黨人士" 是真心愛國 的話, 為何 會 反對 泛民 幫助 同胞呢?

反中人士 反對 我明, 就是 不明白 "愛黨人士"  也都 反對,

是中國同胞 得罪了 "愛黨人士"嗎? 還是 "愛黨人士" 心中根本沒有 同胞 一說?:smi ...
“愛黨人士”、“五毛”等……是毒媒強行加於不同意見的人士,目的是作為一種分化香港人,激化鬥爭的歹毒手段!
被毒媒誤導的人,請早點醒覺吧!

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 11:07 AM 發表

但 偏偏 就給 一班"愛黨人士" 反對, 認為 泛民 不應幫 同胞!

如果 那班 "愛黨人士" 是真心愛國 的話, 為何 會 反對 泛民 幫助 同胞呢?

反中人士 反對 我明, 就是 不明白 "愛黨人士"  也都 反對,

是中國同胞 得罪了 "愛黨人士"嗎? 還是 "愛黨人士" 心中根本沒有 同胞 一說?:smi ...
離開偉大祖國,貪圖前殖民地自由。

版規4: xx/xx/xx/xx屬標籤字眼, 主題及留言均嚴禁出現此類字眼

下次留言要小心
引用:
原帖由 swerner 於 2019-3-15 12:33 PM 發表
每有議題就一堆帖,回覆

你會發現,你係中立,唔黃絲,唔港獨,唔共產,係冇位置,會俾人鬥

咪俾有心人被埋堆 ...

引用:
原帖由 swerner 於 2019-3-15 12:33 PM 發表
每有議題就一堆帖,回覆

咪俾有心人被埋堆 ...
這些正是 非黑即白 labelling 的低能思維 和 手法。
好好笑!

說得對, 在香討 經常 見大把 愛黨人士 如此行為
引用:
原帖由 cortet 於 2019-3-15 12:53 PM 發表

這些正是 非黑即白 labelling 的低能思維 和 手法。
好好笑!

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 01:05 PM 發表
說得對, 在香討 經常 見大把 愛黨人士 如此行為
當然!

個 標題
在香討的 都是 愛黨人士!

如此行為!

泛民反口腹舌的專利行為

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:

你呢啲泛民信徒都係傻既,否則又點會出現個咁白痴既scenario, 你班友跟住泛民去佔中堵路,屌鳩90幾萬大陸單雙非,以居港權湧入香港, 搶綜援福利,搶醫院牀位,搶學位,搶公屋及推爆樓價租金.

不過,"單雙非居港權" 及 "新移民入境即享全額現金綜援與公屋",卻係帶領你哋示威堵路既泛民,喺2001年及2013年用打官司控告香港政府,而掙返嚟!

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-3-15 11:07 發表

立場並不重要,發言最重要系講亊實。

有敵我無對錯的文字一文不值。你繼續打飛機啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]