• 瀏覽: 4,775
  • 回覆: 20
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
為何張圖隱身機要外掛彈

引用:
原帖由 head2010 於 2019-3-15 09:49 AM 發表
為何張圖隱身機要外掛彈
最平價方案(冇彈倉)(巴基斯坦有鬼咁多錢)
只求正面「盡量隱身」

觀望.....

沒有了左冷鄲拖后腿,小龍必將凌云壯志亞非拉藍天。

短腳? 

引用:
原帖由 pooh24680 於 2019-3-15 10:16 AM 發表

最平價方案(冇彈倉)(巴基斯坦有鬼咁多錢)
只求正面「盡量隱身」

觀望.....
南韓話造嗰架隱身機都係有外掛彈

引用:
原帖由 head2010 於 2019-3-15 02:21 PM 發表

南韓話造嗰架隱身機都係有外掛彈
南韓係攪唔店彈倉,先用外掛,不過保留彈倉位
到彈食技術ok就唔洗大改,正式加入隱身家族

隠身兩大難關就係 彈倉同航電

引用:
原帖由 69780501 於 2019-3-15 10:53 AM 發表
沒有了左冷鄲拖后腿,小龍必將凌云壯志亞非拉藍天。
放長雙眼看看羅總楊總怎樣把新一代戰機搞出來啦!

引用:
原帖由 head2010 於 2019-3-15 09:49 AM 發表
為何張圖隱身機要外掛彈
當你取得制空權後...

引用:
原帖由 pooh24680 於 2019-3-15 04:02 PM 發表

南韓係攪唔店彈倉,先用外掛,不過保留彈倉位
到彈食技術ok就唔洗大改,正式加入隱身家族

隠身兩大難關就係 彈倉同航電
我覺得隱身機個彈倉好複雜,因為架戰機飛行中要打開個倉再發射導彈,好似好易打中自己架機,因為戰機飛得咁快氣流應該都好犀利吓

引用:
原帖由 GP03SE 於 2019-3-15 04:18 PM 發表

當你取得制空權後...
會變成轟炸機

印度危矣。

引用:
原帖由 head2010 於 2019-3-15 07:33 PM 發表

我覺得隱身機個彈倉好複雜,因為架戰機飛行中要打開個倉再發射導彈,好似好易打中自己架機,因為戰機飛得咁快氣流應該都好犀利吓
因為導彈在導軌上點火或彈射出去再點火,所以不會射到自己個彈倉。5代機內空間有限,所以進行穩身作戰時,載彈都較普通4代機少

引用:
原帖由 GP03SE 於 2019-3-15 08:50 PM 發表

因為導彈在導軌上點火或彈射出去再點火,所以不會射到自己個彈倉。5代機內空間有限,所以進行穩身作戰時,載彈都較普通4代機少
請問隱身機會唔會掛電子吊倉呢?大大嚿掛咗咪好難做到隱身效果囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]