• 瀏覽: 12,969
  • 回覆: 201
引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-3-14 06:00 PM 發表

英國警方2018年10月24日正式控告她普通襲擊罪,原定在伯明翰提堂,但被告人當日未有出席聆訊,案子押後。
------
最後一次要求你說說,想不想研究如何改善同胞的“碰瓷”文化。 ...
多謝樓主導讀
請問審訊結果如何 ?

引用:
原帖由 生銹的電鋸 於 2019-3-14 06:06 PM 發表
多謝樓主導讀
請問審訊結果如何 ?

明顯地你不想研究如何改善同胞的“碰瓷”文化。
建議你去吹水區。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-3-14 05:10 PM 發表
提醒你,你已經接近“不誠實使用電腦”的刑事犯罪。
樓主,細細聲問下你,點解你咁得閒,成日出埋呢D無聊貼?

引用:
原帖由 生銹的電鋸 於 2019-3-14 05:13 PM 發表

既然樓主不敢說
讓我說罷 :
https://3g.china.com/act/news/945/20181002/34060412.html
央視發言人:央視記者孔琳琳已被英國無指控釋放
呢單嘢,都已經被我攞來笑九英國政府9世咁耐,唔明點解有人仲死話係英國政府起訴孔小姐。

英國政府咁正義,明明孔小姐掌括黃色男,咁都可以無指控釋放,樓主應該慶幸,係孔小姐放生黃色男,英國政府面對央視記者,已經要息事寧人,英國政府無料到成咁樣,呢個瓷,孔小姐真係碰得啱!

引用:
原帖由 孺子牛 於 2019-3-14 07:04 PM 發表

呢單嘢,都已經被我攞來笑九英國政府9世咁耐,唔明點解有人仲死話係英國政府起訴孔小姐。

英國政府咁正義,明明孔小姐掌括黃色男,咁都可以無指控釋放,樓主應該慶幸,係孔小姐放生黃色男,英國政府面對央視記者,已經要息事寧人,英國政府無料到成咁樣,呢個瓷,孔小姐真係碰得啱! ...
有人話港台只是聲音廣播,所以無收視率,問你服未。

只知法官不敢向內地法院入稟追討唐琳琳訟費就夠

引用:
原帖由 40342 於 2019-3-14 07:07 PM 發表

有人話港台只是聲音廣播,所以無收視率,問你服未。
RTHK33台,電視廣告賣咗9世,有人唔係唔知啊?

有人唔做功課,又要做指路明燈,我服!

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-3-14 06:13 PM 發表

明顯地你不想研究如何改善同胞的“碰瓷”文化。
建議你去吹水區。
將小部分國人的不當行為說成是中國同胞的文化,為抹黑中國,樓主良心被狗擔了。

引用:
原帖由 生銹的電鋸 於 2019-3-14 05:44 PM 發表
樓主在5#這樣說 :
在鐵證如山的情況之下,孔琳琳被英國警方起訴。

樓主提供錯誤資料
誤導網友
難道不要修正嗎 ?
唔知利用電腦發布不誠實信息,係咪已經即時觸犯“不誠實取用電腦”罪???

不過,我相信大家都很大量,都覺得佢只係唔做功課,冇與時並進,先會以為“孔琳琳俾英國政府告”,並唔係存心欺騙大家嘅!

引用:
原帖由 孺子牛 於 2019-3-14 07:04 PM 發表
英國政府咁正義,明明孔小姐掌括黃色男,咁都可以無指控釋放,樓主應該慶幸,係孔小姐放生黃色男,英國政府面對央視記者,已經要息事寧人,英國政府無料到成咁樣,呢個瓷,孔小姐真係碰得啱! ...

再讀一樓一次,掌握本帖子的主旨。
發表一些能夠幫助我們同胞改善文化的意見。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-3-14 07:21 PM 發表

不如發表一些如何改善西方國家及其養的狗對中國的抹黑文化。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-3-14 07:21 PM 發表

大家講嘢天南地北,就你嘅話題各自發表意見。你識得發問,唔識得响網友們嘅回帖度搵你想要嘅答案?

你會唔會檢視一下你嘅資料搜集、分析能力?

不如我幫你組織下網友嘅回帖內容哩!

1)碰瓷,係某個別中國人嘅劣行,你點可以以偏蓋全,以點蓋面???
2)孔琳琳單案,你錯誤認為英國政府起訴孔小姐,事實係英國政府無指控釋放孔小姐。
3)話人接近干犯罪行之前,你先要反省下你自己係咪已經干犯罪行。

就係咁簡單,網友們嘅意見,都唔係好難整理同陳述啫!

引用:
原帖由 863917 於 2019-3-14 04:47 PM 發表

有幾多??/14xxxxxxxx,會不會有其他地方人數少過內地,但百比更高?
起碼十億人都是這種文化,10/14=5/7

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-3-14 07:52 PM 發表

起碼十億人都是這種文化,10/14=5/7
能否提出你認為的十分一過案?即一千萬。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]