• 瀏覽: 8,894
  • 回覆: 76
引用:
原帖由 yipb1 於 2019-3-14 11:40 AM 發表
呢啲飯局 梗要順住上啦
同醫管局貪婪高層遊戲玩法無分別⋯⋯⋯流感乜叉爆煲人手唔夠⋯⋯⋯目的只有一個⋯⋯⋯大家懂的⋯⋯⋯

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2019-3-14 11:38 AM 發表

C主⋯⋯⋯彼此彼此⋯⋯⋯
我唔知喎

引用:
原帖由 倒錢落海... 於 2019-3-14 11:27 AM 發表
價錢唔到位
https://youtu.be/X9FSC8wf6n8
pretty tight

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-3-14 11:45 AM 發表
我唔知喎
C主⋯⋯⋯係777先信C主講嘢⋯⋯⋯

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2019-3-14 11:43 AM 發表

同醫管局貪婪高層遊戲玩法無分別⋯⋯⋯流感乜叉爆煲人手唔夠⋯⋯⋯目的只有一個⋯⋯⋯大家懂的⋯⋯⋯
目的只有一個.......大家都唔懂,只有你懂

正人渣!

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-3-14 11:30 AM 發表

同意

他們香港人是這樣
連去吃飯要喝酒這基本常識也不懂
所以,在大陸吃不開,紛紛打道回港!!

要 dick 條PK出cut

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-3-14 11:49 AM 發表
目的只有一個.......大家都唔懂,只有你懂
C主⋯⋯⋯應該係大家都懂⋯⋯⋯尤其C主一清二楚⋯⋯⋯

引用:
原帖由 kitwo 於 2019-3-14 09:56 AM 發表
明知系飯局點解又要去。 無解。
可能係被迫 

有冇收錢出席飯局

吾伴老細係死罪,下次肯定比人老強

引用:
原帖由 monbijoux 於 2019-3-14 12:14 PM 發表
吾伴老細係死罪,下次肯定比人老強
劉+o嗎?

18,22扮入世未深咩,呢d飯局一係就先收左錢先去食,一係就先講好晒條件去做咩,一係直頭金魚缸黎,比老細揀貨,係咪比人彈左唔順氣去鬧返人咋

引用:
原帖由 明日外圍的獅子 於 2019-3-14 09:16 AM 發表

大家心照有富商參與飯局係一回咩事⋯⋯⋯乜想係娛樂圈出人頭地唔係要有大老闆撐⋯⋯⋯

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190312/bkn-20190312085240254-0312_00862_001.html ...
葉小姐無野啊? 俾咁多錢請你食飯乜? 收錢又吾飲又吾攪曖昧。真系當自己系皇帝天后?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]