• 瀏覽: 4,954
  • 回覆: 31
引用:
原帖由 vule2011 於 2019-3-10 10:53 AM 發表

台灣會出貴錢買美國武器係包括以後美國自己啲戰機會從關島,日本,韓國直接起飛炸中國,呢啲叫做附加費用。咁解褲軍而家咪震到賴晒屎囉
唔好發夢啦。美國佬唔敢啦。

台灣要求美國賣F35C比佢!金門做基地

笑撚死從關島、日本同南棒子炸土共國唔通佢哋唔驚土共核平佢哋咩?  
引用:
原帖由 vule2011 於 2019-3-9 09:53 PM 發表

台灣會出貴錢買美國武器係包括以後美國自己啲戰機會從關島,日本,韓國直接起飛炸中國,呢啲叫做附加費用。咁解褲軍而家咪震到賴晒屎囉

引用:
原帖由 今生何求 於 2019-3-10 12:18 PM 發表
   笑撚死從關島、日本同南棒子炸土共國唔通佢哋唔驚土共核平佢哋咩?   
唔通用你地啲蝗蟲核平人地?

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-9 02:11 PM 發表
遲d電磁炮成熟埋,仲使咩用導彈。電磁炮打固定目標真系無得輸。用幾十支電磁炮作飽和式打擊,半個小時,什么基地都被移平。
咁美國載一批救援物資去中國救濟中國貧民,結果飛機門關唔實,唔小心批貨突然跌咗落三峽大壩度,點知批貨係核彈,結果三峽大壩崩撚咗.............總共淹撚死10億人口,咩電磁炮最後自己再射自己3億多人口..........最後死撚晒!
之後我會去黃大仙拜吓,皆大歡喜

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-3-10 01:05 PM 發表

咁美國載一批救援物資去中國救濟中國貧民,結果飛機門關唔實,唔小心批貨突然跌咗落三峽大壩度,點知批貨係核彈,結果三峽大壩崩撚咗.............總共淹撚死10億人口,咩電磁炮最後自己再射自己3億多人口..........最後死撚晒!
之後我會去黃大仙拜吓,皆大歡喜 ...
哈哈,你又發夢啦,甘做法,美國newyork 等大城市都會受到核打擊。同時香港都未必倖免。到時黃旺旺有無機會去黃大仙啦。

黃旺旺真系頭腦簡單。

老美是不會為台灣出核彈的。也不會去打三峽。

引用:
原帖由 嘉宏 於 2019-3-9 18:36 發表
交保護費爭取老尾支持連仼,係就買F35,不過人地吾肯賣就無計
係唔敢賣。唔係怕中共唔liked ,係怕又有機艙照流出。

引用:
原帖由 vule2011 於 2019-3-10 01:05 PM 發表

之後我會去黃大仙拜吓,皆大歡喜 ...
打核戰呢,以黃旺旺主人美爹的心狠手辣,肯定不會放過香港。到時黃旺旺真系一樣要受。建議黃旺旺應該跑去一d不會受核彈打擊的地方,比如大陸的深山野嶺。唔好在香港郊野公園生活啦。真的打核戰,香港郊野公園的那些野豬,黃旺旺都會被燒死。

同大佬交保護費。
將啲錢用嚟改善下民生經濟仲好啦。

引用:
原帖由 vghy1234 於 2019-3-9 11:19 AM 發表

F16V只能對付殲10C,台灣佬一架F16V成本相當於三架殲10C。大陸只要量產殲10C,以三倍的殲10C對付F16V,台灣必敗。
講笑啦CHING,殲10C係上世紀產物,中國重點會花時間精力生產,應該係中國大量生產殲20,而台灣使錢買舊貨就無辦法,因為要交保護費,F16無穩形技術3/4代戰機,遇到隱形戰機,必敗。

到時等關島F35/F22救亡。

引用:
原帖由 ncream 於 2019-3-15 08:49 AM 發表

講笑啦CHING,殲10C係上世紀產物,中國重點會花時間精力生產,應該係中國大量生產殲20,而台灣使錢買舊貨就無辦法,因為要交保護費,F16無穩形技術3/4代戰機,遇到隱形戰機,必敗。

到時等關島F35/F22救亡。

...
殲10A 1998年首飛 2005年正式服役, 殲-10C是2013年才首飛, 到2015年未才正式量產. 兩部戰機同一型號, 但性能相差半代.

嘴炮得啦。

明明係小英的維穩費......維持民進黨的使費。

鍵盤翻頁
左右