• 瀏覽: 2,033
  • 回覆: 23
+3

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-11 03:33 PM 發表
英國專家直接揭穿政府老底:到南海摻和,只能淪為美國的擋箭牌!
原創 第一軍情 2019-01-11 08:03:22

第一軍情作者:狼戈
曾經風光無二的“日不落帝國”英國,近期以來實在太尷尬。首先,這屆英國人民似乎不行,兩年前他們用選票做出了“脫歐”的決定,卻很快後侮,至今要求重新公投留在歐盟的聲音越來越高,弄得英國政府很頭痛;其次,英國這屆政府似乎也不行,一個“脫歐”問題總是談不攏,生 ...
殘體字 ChiNa又翻牆上discuss

其實英國脫歐,中國可以放心打佢。至於北約成員身份,這護身符必然失効,其他成員會以英國勞師東亞屬挑釁行為,不符合集體防禦的要求,如同福克蘭戰役在那個北約成員參與?

引用:
原帖由 fb5868293 於 2019-1-11 06:58 PM 發表
竟然淪為自己以前隻狗嘅打手,
閹割佬地位越來越低!
唔死都冇L用!
只有垃圾小國!先會收留64仔呢d柒碌垃圾良心國民

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-11 08:42 PM 發表
好心你喇!軍事基地唔使錢?....你又睇到外國雜誌?
你呢個..軍事磚家真不食人間煙火!無喇喇畀幅地你駐軍?
你啲軍事常識睇....AV碟睇番嚟?...........

叫你多次講吓....洲導彈......傳統彈頭...係乜東東!
你都無下文,唔識,當時只係狗噏?都有句話交代才是!
認句...衰仔都唔做?正契弟! ...
駐蘿蔔國、寒國仲有錢收

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]