• 瀏覽: 3,938
  • 回覆: 59
+3
引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-11 10:36 PM 發表

你仲出帖咪即時被人秒殺咯, 條友仲跟你講添, 醜唔醜架?? 撐大你隻眼睇清楚啦:
"按照兵法,十則圍之,五則攻之,倍則分之,美國在亞州軍力最多只有中國的一倍(不包括核武),五倍是肯定沒有的,所以美國唯一的手段是搞分裂,如策劃顏色革命等,動用軍事進攻是完全不夠的,所以中國只要防止顏色革命,美國就沒有招數了。 ...
原來你真係文盲

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-12 04:45 AM 發表

原來你真係文盲
你棚牙甩晒未呀?。f35.果鑊都衰遍香討啦,而家仲要出醜,轉個名再入嚟繼續做網絡評論員啦

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-11 02:00 PM 發表

文盲唔識字呀,講緊亞洲區,你估全個美國搬嚟亞洲咩
秒殺唔睇內容的盲反

引用:
原帖由 tk758 於 2019-1-12 09:18 AM 發表

秒殺唔睇內容的盲反
秒殺咩呀? 講嚟聽下?

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-12 11:12 AM 發表

秒殺咩呀? 講嚟聽下?
就算講俾你聽文盲都係唔會明,F35個到仲衰唔夠,人地有link有相,你就嘜都無

美軍爛船都仲有三分釘 小心小心

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-12 12:08 PM 發表

就算講俾你聽文盲都係唔會明,F35個到仲衰唔夠,人地有link有相,你就嘜都無
又係講唔出, 唉, 晒心機都唔係討論

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-12 12:08 PM 發表

有LINK有相就係真?
咁呢個由新浪軍事網發出係咪真架
http://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2516747

附件

600_phpHGUjW8.jpg(59.35 KB)

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-13 01:25 AM 發表

有LINK有相就係真?
咁呢個由新浪軍事網發出係咪真架
http://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2516747
咁你咪證明我哋啲link,我啲相唔係真囉,你吹咩水啫

你又無本事

引用:
原帖由 carfan2005 於 2019-1-11 08:33 PM 發表

啊 原來是咁 多謝詣教 講不定美國企業先是美國的主人
不是美國企業,是猶太資本集團,把美國這間公司包裝為一個國家.

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-13 03:23 AM 發表

咁你咪證明我哋啲link,我啲相唔係真囉,你吹咩水啫

你又無本事
你轉呀轉,轉到幾時先停

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-13 02:04 PM 發表

你轉呀轉,轉到幾時先停
你有本事請證明係P圖,唔好得個講字

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-13 02:20 PM 發表

你有本事請證明係P圖,唔好得個講字
你有本事請證明唔係P圖,唔好得個講字,拎條原圖link出嚟,快

美軍強大在武器及作戰系統

老美一向都係紙老虎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]