• 瀏覽: 21,472
  • 回覆: 285
  • 追帖: 2
+38
引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-1-11 10:12 PM 發表
哈!哈!用各種理由制裁維持秩序,保障人類和平? 
閣下既講法基於幻想,佢老美根本係世界頭號恐怖份子,美國是最殘忍同獨裁的國家!睇睇伊拉克,敘利亞就明白!

美國佬話你有罪就有罪,如當年話你有大殺傷力武器,都唔需要証據,不理聯合國反對,話打仗就打仗,假借民主 ...
天下本無事,老尾自擾之

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-12 12:46 AM 發表
畜牲都冇得投票,唔知你有冇呢?
你做有得投票嘅畜生 我做唔需要投票嘅犯人 各有各做 人不犯我我不犯人 畜生 若果犯我 就劏咗佢嚟食

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-12 01:01 AM 發表
點解你無需要投票?點解你自稱犯人?
唔喜歡投票咪唔要囉 犯人同凡人歌音容易打錯 錯咗冇睇咪係咁囉 咁簡單都唔明

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-12 01:06 AM 發表
原來唔同channel.
我地人類成人之後個個都有投票權
你冇嘅話 就唔係我地人類嘅同類,收綫啦!
低能 投票權有但係唔重視嘅人大把 特朗普希拉莉任我揀我都揀唔落 要嚟做乜 成日以為有投票權就是有決定權 真係低能嘅冇得救

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-12 01:12 AM 發表

乜你有投票權咩?
有但係唔會投票 咁係有定冇 只不過兩個爛橙揀一個 啲傻佬以為自己話事就好開心 咁係咪冇得救

陶狗輩

又係洋奴post! 講咁多廢話,咁鍾意美國去移民囉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]