• 瀏覽: 5,097
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-11 03:14 PM 發表

而家d新義和團和網上義和團先最禍國。
漢奸賣國者, 無資格批評

引用:
原帖由 籠中污濁的黑頭 於 2019-1-11 03:23 PM 發表

漢奸賣國者, 無資格批評
你講野呀

引用:
原帖由 籠中污濁的黑頭 於 2019-1-11 03:20 PM 發表

義和團係中共年代的? 讀屎片㗎? 返去小學再讀過啦!
中共一向歌頌義和團運動。 其實而家d愛國人士好似新義和團。

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-8 11:15 PM 發表

你講咁耐即係冇啦, 我出嚟質疑呢D帖主要唔想你地誤導大陸民眾, 吹噓作假危險自己國家同人民, 真真正正係賣國賊同漢奸, 習總已下達指令唔應該再有呢D吹噓造假帖危害自己國家, 早日回頭吧!! ...
你同王定宇同一水平

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-11 05:38 PM 發表

你講野呀
係呀, 又如何?

再講一次: 漢奸賣國者, 無資格批評

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-11 05:42 PM 發表

中共一向歌頌義和團運動。 其實而家d愛國人士好似新義和團。
我淨係知, 西狗一向歌頌老尾, 歌頌到老尾督屎都好似係香嘅!

漢奸要賣國, 真係無所不用其極

引用:
原帖由 籠中污濁的黑頭 於 2019-1-11 07:01 PM 發表

係呀, 又如何?

再講一次: 漢奸賣國者, 無資格批評
你話乜就乜呀!
義和團唔係大晒。

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-11 07:12 PM 發表

你話乜就乜呀!
義和團唔係大晒。
無人係大晒, 亦無國家同國民會對賣國者客氣!

引用:
原帖由 籠中污濁的黑頭 於 2019-1-11 07:18 PM 發表

無人係大晒, 亦無國家同國民會對賣國者客氣!
你咁愛共產黨,中美開戰時記得從軍做炮灰,唔好齋講扮愛國。

如果中美真係開戰,你地講到中國武器咁差,咁假如中國輸咗,美軍登陸香港,我地去反抗同埋襲擊美軍,美軍見亞洲人面孔就殺,咁你到時係咪將本 BNO 貼住額頭度等美國佬唔會傷害你?

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-11 07:56 PM 發表

你咁愛共產黨,中美開戰時記得從軍做炮灰,唔好齋講扮愛國。
你係咪白痴㗎, 愛中國同愛共產黨係兩回事, 隻隻西狗都以為反共產黨就可以賣國做漢奸, 當真辱沒祖先!

唔好忘記, 就算你移民入籍, 永遠都無資格做白皮豬, 就算以後打亂種, 都只可以係混種豬!

如果中美開戰, 你放心, 尾狗一定會棄你不顧, 等你自生自滅!

引用:
原帖由 籠中污濁的黑頭 於 2019-1-11 09:36 PM 發表

你係咪白痴㗎, 愛中國同愛共產黨係兩回事, 隻隻西狗都以為反共產黨就可以賣國做漢奸, 當真辱沒祖先!

唔好忘記, 就算你移民入籍, 永遠都無資格做白皮豬, 就算以後打亂種, 都只可以係混種豬!

如果中美開戰, 你放心, 尾狗一定會棄你不顧, 等你自生自滅! ...
哈哈, 罵得精采!

共產黨代表中華人民共和國,你如果唔愛共產黨,你愛邊個中國? 愛國定義龍門任你搬,講咁多愛國野都係得講字,如果中美開戰相信你走得最快,你一定唔會上前線。
假愛國者滿口仁義道德其實更令人可恨。

引用:
原帖由 專捉漢奸 於 2019-1-11 09:40 PM 發表

哈哈, 罵得精采!
假愛國者更令人可恨。

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2019-1-11 11:36 PM 發表

假愛國者更令人可恨。
唔想俾人吊, 就咪做西狗! 人格都賣咗, 仲想學人講愛國? 收皮啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]