• 瀏覽: 5,131
  • 回覆: 88
+17
引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-11 02:25 PM 發表

唔好咁低智啦,你儲存咗人地張圖就當係原裝,網上大把呢d圖啦
咦,網上大把呢d圖,咁啱張張都P過,唔通大家夾埋來呃你?
你搵張未P嘅出來大番人啦

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-11 02:40 PM 發表

你左右而言它係冇用架,我一路問緊圖片原link在哪裡,你地就搵d人地外國blog儲存圖片就當原圖,不如俾d心機去搵原圖link啦
blog唔可以係原圖?係你搬龍門啫,英國軍佬特登存張P圖屈你乎?

香討啲漢奸見到咁, 已經沮喪到鴉雀無聲.

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-11 02:34 PM 發表

你咁無恥賴貓,乜都唔認㗎啦。
全世界得一個弱智話幅圖P過,當然係講果個搵張未P嘅出來証明佢嘅講法先啦,啱唔啱呀智將
我都一路有搵原圖,可惜搵唔到,可能好舊,只係你地某人唔生銹貼咗一張幾靚仔同果張起晒泡又有裂紋比較差得太遠啦,要踩人就搵真正圖片原link發佈lock我棚牙

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-11 02:54 PM 發表

我都一路有搵原圖,可惜搵唔到,可能好舊,只係你地某人唔生銹貼咗一張幾靚仔同果張起晒泡又有裂紋比較差得太遠啦,要踩人就搵真正圖片原link發佈lock我棚牙 ...
弊傢伙, 西人打西狗, 西狗焗住走

https://taskandpurpose.com/shanahan-boeing-lockheed-f-35

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-11 02:54 PM 發表

我都一路有搵原圖,可惜搵唔到,可能好舊,只係你地某人唔生銹貼咗一張幾靚仔同果張起晒泡又有裂紋比較差得太遠啦,要踩人就搵真正圖片原link發佈lock我棚牙 ...
咁唔公平,你無得輸嘅,你根本無齒,當然無人剝到你棚牙
不過,相信你嘅智商拍得住釘子健,講野一樣嘅,全世界CCTV都影到佢,佢都話係假嘅,叫佢搵D拍到佢畀人挾嘅CCTV或者証人,又話搵唔到。唔通佢係你契哥,定你係佢本人?

引用:

呢張?咁叫做 幾靚仔 ?

的確冇改錯名,又幼稚又膠

附件

F-35.jpg(781.88 KB)

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2019-1-11 05:22 PM 發表

呢張?咁叫做 幾靚仔 ?

的確冇改錯名,又幼稚又膠
咦, 唔係起晒泡喎,仲幾好樣

咁樣都話靚仔😂

附件

6A51285E-C6EA-47AF-B9AC-61DAF286383D.jpeg(65.08 KB)

BB733310-9E73-4461-82F8-054895859A02.jpeg(22.04 KB)

7A6F9768-2BBF-40E8-AD6E-2F2DE6CB9F9D.jpeg(98.51 KB)

38C11C13-41B2-4FBE-910E-2C711181DBE0.jpeg(81.79 KB)

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-12 04:54 AM 發表
咁樣都話靚仔😂
係喎,好醜樣喎,我想睇下原圖嘅link呀,可以嗎?

太求其 

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-12 05:25 AM 發表

係喎,好醜樣喎,我想睇下原圖嘅link呀,可以嗎?
我見到所有人都俾咗原圖link俾你,你想變番靚仔自己PS啦

好有經歷! 

關Q你L事咩!又唔係飛畀你睇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]