• 瀏覽: 7,034
  • 回覆: 86
+2
引用:
原帖由 haydenkayla 於 2019-1-11 02:43 PM 發表
你話最好認住邊D acc唔好入嘛,view rate都唔畀佢賺,黑豬都唔好畀,可能佢地都計錢
一個click就係一個click, 你地要團結先得架
臀結就留番畀你
記住買多幾份報紙(雖然薄過人地份免費嘅),click多幾個廣告(雖然冇乜幾多),唔係自僱都冇機會呀

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-11 02:20 PM 發表

最好認住邊D acc唔好入,view rate都唔畀佢賺,黑豬都唔好畀,可能佢地都計錢
咁我係度多謝你俾個「view rate 」我賺先,不過乜「view rate 」可以當飯食架?笑死

不過你放心你出既post 我一定俾view rate 你賺,因為我目的係睇你地「愛國人士」既笑話引為一樂

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2019-1-11 02:22 PM 發表
蘋果日報=陳健康事件~~~~~~~~做假做到呢
陳建康事件無乜點喎,點同中共喉舌既「畝產萬斤」比呀!

中共喉舌係造假新聞既大哥大

引用:
原帖由 haydenkayla 於 2019-1-11 02:51 PM 發表

我都成日話, 咩眾籌捐款, 人地肯捐你理得人, 又唔係你d錢
當然啦,我唔知d「愛國人士」咁睇唔開

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-11 02:53 PM 發表

臀結就留番畀你
記住買多幾份報紙(雖然薄過人地份免費嘅),click多幾個廣告(雖然冇乜幾多),唔係自僱都冇機會呀
請勿離題

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 02:27 PM 發表

你又無睇內容,你實唔知
梁美春都幾層樓執垃圾又大陸人???

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-1-11 03:03 PM 發表

梁美春都幾層樓執垃圾又大陸人???
你搞錯了,主角姓朱唔姓梁

不過,大把大陸人靠行騙,貪污致富,然後來香港買樓。不過你知啦,大陸人江山易改本性難移,係要靠偷呃拐騙渡日

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 03:05 PM 發表

當然啦,大把大陸人靠行騙,貪污致富,然後來香港買樓。不過你知啦,大陸人江山易改本性難移,係要靠偷呃拐騙渡日
咁你唔報警
d人窮唔係冇原因......剩係識懶

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-1-11 03:06 PM 發表

咁你唔報警
依家公開咗唔好咩,等大家可以知道大陸人點行騙

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 03:08 PM 發表

依家公開咗唔好咩,等大家可以知道大陸人點行騙
又係, d HK廢西人生目標就係等到60碎R多幾舊ar ma
因為多幾舊 日日上街都大把時間la

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-11 02:53 PM 發表

臀結就留番畀你
咩叫臀結?
咩自僱?

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 02:57 PM 發表

陳建康事件無乜點喎,點同中共喉舌既「畝產萬斤」比呀!

中共喉舌係造假新聞既大哥大
FYR

附件

cn.jpg(70.67 KB)

引用:
原帖由 kglam98 於 2019-1-11 03:00 PM 發表

當然啦,我唔知d「愛國人士」咁睇唔開
佢地唔抵得? 想抹黑人姐

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2019-1-11 03:02 PM 發表

講到尾咪又係講個信字……講明原因就唔比係講大話既?毒果話阿姐有樓收租你又信既?信就比唔信就唔比就係咁簡單…不過作為毒果自僱都係信西人多d架啦!!你上網捐左錢未? ...
你都識講信就比唔信就唔比, 咁有咩好講

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]