• 瀏覽: 32,546
  • 回覆: 290
+15
提示: 違規內容已被屏蔽

5G和生存哪個重要

改下部電話出5G logo 就得啦。太快無用。2G速度夠用了

又冇話幾食電? 要成部機配合呢個速度

引用:
原帖由 齋睇唔買 於 2019-1-10 10:18 PM 發表
老美話快慢唔重要,最重要係要俾CIA偷聽到其他國家對話。
乜呀~~人地話聞煮社會有監察架,個個都好似我地個民權監察咁撚叻架,仲可以隨時屌9任何人同查人身份證,你唔合作就會扮跌電話報警拉你,不過老尾民主民權幾大都無用,人地有國安法可以做乜都得,不過想問問班黃人點解老尾可以有國安法香港唔得???

引用:
原帖由 ff88 於 2019-1-11 01:52 PM 發表
改下部電話出5G logo 就得啦。太快無用。2G速度夠用了
電話震機用黎自瀆自慰的話2G同5G分別不大

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-11 01:59 PM 發表

大6仔:
我真懷疑你的智商及教育!!
你都知我寫錯,洋奴,錯寫洋雙!!
寫錯有問題嗎???
共剷,將統傳中華文字搞到殘廢,就係漢奸,走狗!!要全球華人,將共產,共剷!!共產不可代表中華民族!!
信洋奴之共產主義,就係毀滅中華文化!!! ...
尾國鷹國係咪代表你及代表中華民族呢,以你論點相信尾國好支持你,去花園道訓一晚一定有高質素外國人會接見你,唔好唔記得用一定要用中文同代表你民族既尾國人講野,仲要勇武少少表現你既不滿

引用:
原帖由 萬家花色弟弟 於 2019-1-11 01:35 PM 發表

要不要來點顏射?
最怕係自然流露

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-11 01:59 PM 發表

大6仔:
我真懷疑你的智商及教育!!
你都知我寫錯,洋奴,錯寫洋雙!!
寫錯有問題嗎???
共剷,將統傳中華文字搞到殘廢,就係漢奸,走狗!!要全球華人,將共產,共剷!!共產不可代表中華民族!!
信洋奴之共產主義,就係毀滅中華文化!!! ...
鄉下仔啱啱游水落嚟,唔識字就謙虛D
我唔介意教洋奴學中華文字嘅,有教無類吖嘛

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:59 PM 發表

吾通而家用緊3G的人死晒?天才!
係柒哂啫

引用:
原帖由 win9876432 於 2019-1-10 09:15 PM 發表
近日,華為宣佈率先完成中國5G技術研發試驗第三階段5G核心網安全技術測試,意味著中國5G網絡發展進入到新的階段。同時,華為全球5G合同達到26個、並且與數十個合作夥伴展開5G測試。於此同時,美國運營商AT&T 5G試商用速率僅為195Mbps。

在全球合作夥伴中,華為與日本第一大運營商NTT Docomo的5G測試成果最為顯著,速率達到4.52Gbps,相比AT&T 5G網絡約195Mbps快了 ...
用咁樣方法比較速度?各國網絡都唔同點比,而且at&t部機又唔係5g手機

伍無究竟識唔識乜嘢係5G定係唔知,就算係咪會特別威呢

美國佬係叫5G(e)
想求其作個名,跟手又拎專利
然後又話華為抄襲
可惜今次瘀爆
全世界電訊界都睇到AT&T 出醜

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:54 PM 發表

以前無手提電話,無智能手機時一樣可辦奧運會
用番而家4G , 4.5G技術辦奧運會吾得咩?
其實你鑽木取火都得架,以前啲人都係咁生活架啦