• 瀏覽: 6,086
  • 回覆: 74
引用:
原帖由 樓下雀躍的香腸 於 2019-1-3 01:13 AM 發表
肥電好快變廢癲!
廢電都有實力可以零損傷KO遼寧上所有J15,  你叫J15 叫自己做什麼好?? 飛行棺材??

真系掂就唔會出口比你啦,又唔見老美賣F22、B2比你地?

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2018-12-26 09:48 PM 發表
邊個英國將軍?j15級數差幾十皮點同f35比,求倫其整段視頻出嚟話某國將軍就有說服力?整一百幾十條片容乜易呀,又唔需要開名同確認嘅
反中果啲咪又係用「消息人仕」,「可靠消息來源」……來打J,點解而家就識問人地係邊個邊個將軍呀?😁😁

引用:
原帖由 學習近平 於 2018-12-31 09:41 PM 發表
閹割佬明知中伏又如何?
咪乖乖哋送錢俾花旗囉

貴貴買番黎,仲要不停油漆

引用:
原帖由 八只猴子 於 2019-1-3 01:09 PM 發表
真系掂就唔會出口比你啦,又唔見老美賣F22、B2比你地?
老美有賣潛射核彈俾英國,同自用同款
點睇?

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-1-10 10:04 AM 發表
閹割佬話:我咁窮,你滷味仲要喺乞兒兜嗱飯食?
花旗萌友有被花旗坑的義務

閹割佬成副身家押晒落去架廢電,今次真係返唔到轉頭!

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-1-11 01:52 PM 發表

老美有賣潛射核彈俾英國,同自用同款
點睇?
潛射核彈好多國家都有啦,如果不是核不擴撒協議我古好多國家都可以製造,根本兩回事。又唔見美國賣航母比英國?

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-1-10 10:04 AM 發表
閹割佬話:我咁窮,你滷味仲要喺乞兒兜嗱飯食?
一大班傻仔, 唔知道英國在F35上係淨出口國, 賣出去的零件價錢要遠遠超過英國政府買入F35的費用.

每一架F35至少有15%來自英國公司, 保守當總數3000架計(應該遠遠唔止呢個數), 即係有相當於450架F35的採購金額會落入英國公司袋入面, 而英國政府只係計劃買百零架F35.... 呢條數咁易計都唔識計, 一大班軍盲喺度打飛機.

F35係一個幫英國賺錢創就業的計劃.  傻仔又7咗啦!!

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-1-11 08:41 PM 發表

一大班傻仔, 唔知道英國在F35上係淨出口國, 賣出去的零件價錢要遠遠超過英國政府買入F35的費用.

每一架F35至少有15%來自英國公司, 保守當總數3000架計(應該遠遠唔止呢個數), 即係有相當於450架F35的採購金額會落入英國公司袋入面, 而英國政府只係計劃買百零架F35.... 呢條數咁易計都唔識計, 一大班軍盲喺度打飛機.

F35係一個幫英國賺錢創就業的計劃.  傻仔 ...
差d以為3000架賣左出去tim, 啊~~~"保守總數"黎~~~

"應該遠遠唔止呢個數"就唔話"保守總數"啦

直接d話"樂觀估計"6000架,又或者"最理想情況"三萬架仲好睇啦,係咪?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]