• 瀏覽: 32,805
  • 回覆: 290
+15
無辦法, 因為西方長期封殺技術流入中國,
迫中國工業體系形成完全自給自足, 即係乜都有得生產.
引用:
原帖由 kcmc 於 2019-1-11 12:21 PM 發表
呢度又証明一樣嘢,中國的對手只有一個,叫"外國",當美國勁唔過中國時,D人就話韓國可以勁過中國,當韓國都唔得時,D人又會話日本勁過中國,當XX都唔得時,又會話另一個XX會勁過中國…唉…做中國真難… ...

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-1-10 10:21 PM 發表

你真係揾嚟拗,首先你知唔知4G同5G嘅分別先?
當所有應用發展到使用5G嘅時候,4G就會阻礙一個地方嘅發展啦。
試問現在還有先進嘅地區用緊2G嗎?今天好多人都用緊智能電話嘅時候,你又會唔會話智能電話有乜用,你又係咪仲用緊嗰啲只可以語音通話同發短訊嘅電話呢?
還有,即使3G同4G都對現今嘅智能電話有著唔同嘅影響啦,好想問你仲會唔會認為用3G喺你個智能手機度係夠你用呢?當然,如果你唔係上網睇 ...
睇條7頭就知道用I 瘋用到上撚晒腦啦

咁快,美國當然要禁華為喇,所有機密唔洗1秒就send曬出黎,想阻都阻唔到

引用:
原帖由 ...1234 於 2019-1-11 12:53 PM 發表
咁快,美國當然要禁華為喇,所有機密唔洗1秒就send曬出黎,想阻都阻唔到
看來老味要鎖國了

引用:
原帖由 殘廁硬硬的蛇 於 2019-1-10 11:37 PM 發表

宇宙仔係咪又係你?
成日入華為版搞事嗰個
睇啲語氣好似係你噃🤦🏿‍♂️
乳罩仔?個名好低能

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:54 PM 發表

以前無手提電話,無智能手機時一樣可辦奧運會
用番而家4G , 4.5G技術辦奧運會吾得咩?
你時光倒流去茹毛飲血都唔會即刻死㗎!

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2019-1-10 11:46 PM 發表

正統中華文字你都吾識寫!!
寫埋哂的殘廢字!!
你有乜資格話人洋雙·!!!
共產主義係我地傳統中國文化嗎???馬黑屍係中國人???列寧係中國人???認賊作父!!!所以話北方帝國人不知羞恥!!真係天下無敵!!! ...
正統中華文字?
但係我唔明乜嘢叫做「洋雙」,係咪你寫錯字呀?抑或你寫殘廢字?

人地唔用你..快到識飛又如何 

引用:
原帖由 跛喬峰 於 2019-1-10 09:53 PM 發表

你咁講又真係會令到果堆杰青好尷尬...會攪到佢地變得好柒咁....!
做隻食尾腳狗糧既龜

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-1-10 09:56 PM 發表

是的。以前用傳真機也可以做到全球生意。 但係今時今日嘅世界你認為可以嗎? 天才!
佢地仲可以寫信嫁

引用:
原帖由 zamora 於 2019-1-11 06:06 AM 發表
5眼聯盟你哋咪唔好用華為, 好好坐等又貴又冇"安全風險"嘅美式5G囉....不過可能要等多兩年喎......
慢活
大把時間,等多3,5,7年都冇所謂

吾駛講又係做假

華為勁

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-1-10 10:05 PM 發表

即係話5G已由華為定局,美澳紐等地唯有自研6G吧。
5G既能力都冇。 姐係好似講緊行路都冇力,可以試下跑步 。 師兄既建議太過份喇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]