• 瀏覽: 7,242
  • 回覆: 93
提示: 違規內容已被屏蔽
最PK嘅唔係對手PK,亦唔係講道理自己人都有PK

最PK嘅,係永遠鬼佬啱晒,永遠中共錯晒,永遠奶鬼佬鞋底,永遠將同胞踩喺鞋底

引用:
原帖由 請你說真話 於 2019-1-10 11:49 PM 發表
我土生土長。
你有香港出世紙 至同我講啦,大陸偷度來嘅罪犯!
中國有不少反共人士被驅逐出境,有出世紙有鬼用?

英國將香港歸還中共,沒有歸還給香港人,你不知嗎?

引用:
原帖由 又黃又臭膿之隊 於 2019-1-10 12:10 PM 發表

師兄你錯了!香港特別行政區特首,乃是由極具廣泛代表性的選委選出。
相比於一人一票, 我更buy呢種精英制選舉. 愚民選舉好易俾傳媒和自制突發事件誤導投票.

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-1-10 10:46 AM 發表
洋人沒給市民選港督的權利, 洋奴狗仍然搖頭擺尾。
但對華人沒給選特首的權利就齜牙咧嘴,洋奴走狗真雙重標準!
只是時代進步,香港人的訴求提高了。同時以前對英國🇬🇧人不抱希望,想不到臭四🇨🇳中共重賤。

引用:
原帖由 又黃又臭膿之隊 於 2019-1-10 12:10 PM 發表

師兄你錯了!香港特別行政區特首,乃是由極具廣泛代表性的選委選出。
但冇民眾授權,只是八格中共🇨🇳的政治花瓶。

引用:
原帖由 我叫劉晶 於 2019-1-10 12:57 PM 發表

這篇文章無乜意義。第一:難到指出國內既禍根就係錯? 中國點解今時今日科技上仲係咁依賴老美?就係有你呢堆9唔撘8既人係度一味話中國科技好強大,中國經濟好強大,延申出黎既問題就係自大,變左井㡳之蛙。

科技係某程度上就係咁樣導致咁多年都係無去研發,一直依賴別國。
一直話自己幾強大,實際國內有錢既人只係一小數部分人口佔領大部分人財產。
香港指出長期打貿易戰中國內會輸得比較嚴重,呢個係千真萬確,因大陸仲 ...
香港人駛可男盜女娼之地居住?😂😂😂😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]