• 瀏覽: 32,527
  • 回覆: 290
+15
引用:
原帖由 fileefeinei 於 2019-1-10 11:19 PM 發表

嗱嗱嗱 唔得咁講架

人地改左個圖示係5g架啦
5G                         e

叫一班漢奸,情何以堪

引用:
原帖由 erectdick 於 2019-1-10 09:23 PM 發表
美國唔用你係有道理嘅。又輕易洩漏國家機密了。
在國家級黑客面前, 要有心偷聽你, 用邊個網絡都一樣啦...

佢老美嘅5G又唔係華為嘅5G,咁啱個名一樣姐

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 11:05 PM 發表

但2020年得番18個月時間,又要建網,又要有手機支援,夠咩
如果你只單單認為5G用在手機, 當然可以不用.
第一, 日本能在東京奧運時用上5G網絡, 全球其中一個較先用的國家, 跟辦奧運同一作用, 展示國力, 第二, 奧運後5G應用也非常廣泛, 例如金融, 醫療, 物流等行業, 更可以大力發展無人駕駛的交通工具等等

引用:
原帖由 跛喬峰 於 2019-1-10 09:53 PM 發表

你咁講又真係會令到果堆杰青好尷尬...會攪到佢地變得好柒咁....!
佢哋習慣到麻木咗

其實行咁快有乜好,死快d

引用:
原帖由 fileefeinei 於 2019-1-10 11:19 PM 發表

嗱嗱嗱 唔得咁講架

人地改左個圖示係5g架啦
搬龍門?!好波!

引用:
原帖由 fooddrink 於 2019-1-10 11:21 PM 發表
佢老美嘅5G又唔係華為嘅5G,咁啱個名一樣姐
老美的5G盡顯慢活的生活態度! 別人喜歡你阻不了的.

引用:
原帖由 kamtlai 於 2019-1-10 10:03 PM 發表
其實美國好多地方4G都未有。。。唔好以為紐約, 洛杉磯就係全美國嘅景況。
洋奴看不清現實,他們不知道美國有很多城市窮人太多睡在街邊路上,光天化日搶劫殺人偷東西.

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:59 PM 發表

吾通而家用緊3G的人死晒?天才!

自己睇。。。樓主又係衰既,一下打落你到,又唔講多D。。至於你話奧運可以4g搞,點解要5g。。咁我都幫你唔到,我都想問下,點解唔用2g呢點解唔直情唔用網絡呢人在跑,就得啦

引用:
原帖由 ukscam2017 於 2019-1-10 10:16 PM 發表
1⃣️中國5G快速網絡
2⃣️月球背面著陸
3⃣️高鐵

以上若全部成功,便是美國進入步向滅亡的時候,所以美國只有打壓、攪亂、開戰、破壞、使用各種卑鄙行動⋯⋯!

美國只能有這些下流行動可做! ...
還有洋奴和日雜在中國本土配合美國人搞分裂還有造謠抹黑.

引用:
原帖由 finalcountdown 於 2019-1-10 11:02 PM 發表
9203489 9203490
唔洗貼啦
Nokia網絡設備業務係芬蘭公司
(業務用手機相關業務就賣左比其他人)
芬蘭一直同大陸都係夥伴關係
你冇睇清楚你貼幅圖寫乜咩
"共同探索" 
華為就算有5G技術50%專利
咁淨低嗰啲有乜人可以提供?
生意可以一齊做,乜下下都華為做晒咩
做得幾多

引用:
原帖由 佢係乜水 於 2019-1-10 11:21 PM 發表

如果你只單單認為5G用在手機, 當然可以不用.
第一, 日本能在東京奧運時用上5G網絡, 全球其中一個較先用的國家, 跟辦奧運同一作用, 展示國力, 第二, 奧運後5G應用也非常廣泛, 例如金融, 醫療, 物流等行業, 更可以大力發展無人駕駛的交通工具等等 ...
那請教專家。2020年7月就係東京奧運,可以點樣係呢18個月時間內做到展示國力,係有實際用到的?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]