• 瀏覽: 32,705
  • 回覆: 290
+15
引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 11:02 PM 發表

真君子,小弟配服
但說回正題,2020年日本奧運,吾通真係要建5G先成可算成功?
4.5G吾得咩,而且2018年世界盃一樣甘樣辦
想信你連4.5G 跟5G 差幾遠都未清楚。

引用:
原帖由 you2B 於 2019-1-10 10:18 PM 發表

過多兩年全港大部分網絡商用華為,睇下數碼x點死。
點解?數碼通堅持唔用華為設備?

美國唔用對中國無壞,只係收少d錢。
但美國就慢左一代。
正如你係都要用56k, 你估上網公司無左一兩個客會唔掂咩,只係你on居,咩都做唔到。
我支持美國唔用。
如果美國用,中國一定會係會做手腳,迫美國一係唔用,慢人一代,一係就洩密,玩死美國。點都係美國輸

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-1-10 10:05 PM 發表

即係話5G已由華為定局,美澳紐等地唯有自研6G吧。
到時華為8G了

中共只有貪官同騙子
5G起碼比4G快10倍,而家4G都未普及。配套設施根本support 吾到5G。
而且5G傳送日距離短。
華為5G根本係騙局。

引用:
原帖由 ukscam2017 於 2019-1-10 10:16 PM 發表
1⃣️中國5G快速網絡
2⃣️月球背面著陸
3⃣️高鐵

以上若全部成功,便是美國進入步向滅亡的時候,所以美國只有打壓、攪亂、開戰、破壞、使用各種卑鄙行動⋯⋯!

美國只能有這些下流行動可做! ...
好在中國有核武,唔係一樣死得

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-1-10 10:21 PM 發表

你真係揾嚟拗,首先你知唔知4G同5G嘅分別先?
當所有應用發展到使用5G嘅時候,4G就會阻礙一個地方嘅發展啦。
試問現在還有先進嘅地區用緊2G嗎?今天好多人都用緊智能電話嘅時候,你又會唔會話智能電話有乜用,你又係咪仲用緊嗰啲只可以語音通話同發短訊嘅電話呢?
還有,即使3G同4G都對現今嘅智能電話有著唔同嘅影響啦,好想問你仲會唔會認為用3G喺你個智能手機度係夠你用呢?當然,如果你唔係上網睇 ...
廢青只係想耕田,捉魚,佢地唔理咩4g5g架,

引用:
原帖由 間條無料 於 2019-1-10 11:14 PM 發表

好在中國有核武,唔係一樣死得
所以,美國向中國另一弱點進軍,要習總如何招架!

5G是自動車必須品, 4G反應唔夠快, 容易出事, 所以美國自動車測試一直不成功.

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:59 PM 發表

吾通而家用緊3G的人死晒?天才!
仲要撐? 閣下轉番用3G 未?還是未用過4G? 

引用:
原帖由 7號玻璃鞋 於 2019-1-10 10:24 PM 發表
195Mbps 係4G 速度,根本談不上5G
嗱嗱嗱 唔得咁講架

人地改左個圖示係5g架啦

引用:
原帖由 KPT 於 2019-1-10 11:17 PM 發表
5G是自動車必須品, 4G反應唔夠快, 容易出事, 所以美國自動車測試一直不成功.
所有我看好吉利,看看將來有無看錯!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]