• 瀏覽: 32,507
  • 回覆: 290
+15
睇下澳洲狗幾時跪求用華為5G

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:43 PM 發表

請教天才,辦出年東京奧運是否要5G?
用現有技術4G, 4.5G能不能辦?
洗咁多錢搞一個奧運, 都係要向世界展示實力。 如果你咁嘅天才應為2022年日本仍會用4 g 來搞奧運。咁我真係佩服你嘅智慧!

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-1-10 10:54 PM 發表

洗咁多錢搞一個奧運, 都係要向世界展示實力。 如果你咁嘅天才應為2022年日本仍會用4 g 來搞奧運。咁我真係佩服你嘅智慧!
2022年有日本奧運咩,天才,果然活在不同世界

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:55 PM 發表

2022年有日本奧運咩,天才,果然活在不同世界
咁都比天才睇到小弟打錯字, 果然是用開傳真機

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-1-10 10:57 PM 發表

咁都比天才睇到小弟打錯字, 果然是用開傳真機
你吾識米算啦

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:57 PM 發表

你吾識米算啦
是的我唔識。 你識。 小弟失策俾你叉開話題

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-1-10 10:54 PM 發表

呢個先至係mainpoint
奧運其實係用黎顯示國力
同宣傳自己國家發展
嘅場合嚟
所以個個傾家蕩產都恨要辦
5G搞得到緊係搬埋出黎啦
以為學校搞校運會求求其其冇所謂咩🤦🏿‍♂️

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-1-10 10:58 PM 發表

是的我唔識。 你識。 小弟失策俾你叉開話題
真君子,小弟配服
但說回正題,2020年日本奧運,吾通真係要建5G先成可算成功?
4.5G吾得咩,而且2018年世界盃一樣甘樣辦

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 11:02 PM 發表

真君子,小弟配服
但說回正題,2020年日本奧運,吾通真係要建5G先成可算成功?
4.5G吾得咩,而且2018年世界盃一樣甘樣辦
你這個問題樓上有位師兄答得非常好, 你可以參考他的答案,

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:57 PM 發表

你吾識米算啦
吾好獻醜啦,收手啦,科技你好吾掂。

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-1-10 11:03 PM 發表

你這個問題樓上有位師兄答得非常好, 你可以參考他的答案,
但2020年得番18個月時間,又要建網,又要有手機支援,夠咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]