• 瀏覽: 32,511
  • 回覆: 290
+15
引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:54 PM 發表

以前無手提電話,無智能手機時一樣可辦奧運會
咁你咪用電話兩日試試?

香港幾時有得用呢😡

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:54 PM 發表

以前無手提電話,無智能手機時一樣可辦奧運會
你唔寫信

美國佬又葡萄了

引用:
原帖由 seaapex 於 2019-1-10 10:04 PM 發表

我用了廿多年SMC今年元旦也走頭了。
貪平,不過真係唔掂,約滿我都要轉會

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-1-10 09:56 PM 發表

是的。以前用傳真機也可以做到全球生意。 但係今時今日嘅世界你認為可以嗎? 天才!
以前用傳真機是高科技了,再以前前用飛鴿傳輸喳~😉😉

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-1-10 09:44 PM 發表
傑青緊記唔好用,依家都要快快轉晒用數碼窿至得,否則,又係華為嘅系統,會被監控㗎!
我D朋友話微信有監控喎,所以唔用,都係提下佢哋轉數記免危險先

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:17 PM 發表

留意番上文下理先啦,有人說辦奧運一定要建5G,難道4G辦不到奧運咩?天才
第一屆奧運會希臘都係冇電話, 冇4g 3G 2G, 電傳真機都冇, 都可以辦到。
估唔到個天才仲可以死雞撐飯蓋。 果然係天才中的天才。 天才好嘢。 你啱曬。 一於聽日買部14.4 modem上網。 聽下接駁上網嘅聲音回憶一下!

尾角佬剩係識靠嚇

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-1-10 10:40 PM 發表

第一屆奧運會希臘都係冇電話, 冇4g 3G 2G, 電傳真機都冇, 都可以辦到。
估唔到個天才仲可以死雞撐飯蓋。 果然係天才中的天才。 天才好嘢。 你啱曬。 一於聽日買部14.4 modem上網。 聽下接駁上網嘅聲音回憶一下! ...
請教天才,辦出年東京奧運是否要5G?
用現有技術4G, 4.5G能不能辦?

引用:
原帖由 世上只有…… 於 2019-1-10 10:38 PM 發表

我D朋友話微信有監控喎,所以唔用,都係提下佢哋轉數記免危險先
美國夠話偉大嘅美國大統領trump
所用嘅偉大iphone
喺連接住偉大嘅美國通訊網絡時
比中國政府監控啦
咁驚咪用電話

good  news

華為話之班傻國如何抵制, 華為努力發展5G技術有成果, 其他國家不要扮參考學習其實係真抄襲就是了...

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2019-1-10 10:21 PM 發表

你真係揾嚟拗,首先你知唔知4G同5G嘅分別先?
當所有應用發展到使用5G嘅時候,4G就會阻礙一個地方嘅發展啦。
試問現在還有先進嘅地區用緊2G嗎?今天好多人都用緊智能電話嘅時候,你又會唔會話智能電話有乜用,你又係咪仲用緊嗰啲只可以語音通話同發短訊嘅電話呢?
還有,即使3G同4G都對現今嘅智能電話有著唔同嘅影響啦,好想問你仲會唔會認為用3G喺你個智能手機度係夠你用呢?當然,如果你唔係上網睇 ...
好多人提到5G 就聯想手提電話,其實5G 用途廣泛,吾識嘅人就梗係話奧運無關係啦,用3G 都仲得,得啖笑。

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:43 PM 發表

請教天才,辦出年東京奧運是否要5G?
用現有技術4G, 4.5G能不能辦?
頻譜唔夠
全場幾萬人一齊開手機直播,4/4.5g 一定淋台

仲記唔記得維園花市,以前一入去就失聯,依家玩直播都得呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]