• 瀏覽: 32,512
  • 回覆: 290
+15
引用:
原帖由 seaapex 於 2019-1-10 10:04 PM 發表

我用了廿多年SMC今年元旦也走頭了。
點解呢?唔係話地鐵佢最得咩?

又係時候打飛機

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:54 PM 發表

以前無手提電話,無智能手機時一樣可辦奧運會
以前?! 以前手提電話用2G一樣可以跟其他人聯絡, 你現在手提電話是否仍用以前的2G ?  

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 09:59 PM 發表

吾通而家用緊3G的人死晒?天才!
真係死晒,因為3g設備已經冇人生產
要維修系統隨時貴過5g
你冇發現啲出面啲台全部都會提及
你手機係3g嘅話會用唔到佢地嘅上網服務咩

引用:
原帖由 iapple2 於 2019-1-10 10:06 PM 發表

而家日本用緊4G呀,還講14.4K?天才
比例呀,天才。

1⃣️中國5G快速網絡
2⃣️月球背面著陸
3⃣️高鐵

以上若全部成功,便是美國進入步向滅亡的時候,所以美國只有打壓、攪亂、開戰、破壞、使用各種卑鄙行動⋯⋯!

美國只能有這些下流行動可做!

華為 ... 

引用:
原帖由 殘廁硬硬的蛇 於 2019-1-10 10:14 PM 發表

真係死晒,因為3g設備已經冇人生產
要維修系統隨時貴過5g
你冇發現啲出面啲台全部都會提及
你手機係3g嘅話會用唔到佢地嘅上網服務咩
有啲天才仲以為傳真機可以生存得到

引用:
原帖由 麻鳩煩 於 2019-1-10 10:03 PM 發表
幾多g有乜用。部手機支援唔到
你用佢睇片下載貴到hi
記得當年2G/3G準備升4G那段時期, 好多人也同樣有這樣的憂慮, 尤其在視像通話時, 現在怎樣 ?

香港有無?

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-1-10 10:16 PM 發表

比例呀,天才。
留意番上文下理先啦,有人說辦奧運一定要建5G,難道4G辦不到奧運咩?天才

相信美國好快會禁止供應晶片比華為作為交換5G核心技術及共享專利嘅籌碼

引用:
原帖由 win9876432 於 2019-1-10 21:15 發表
近日,華為宣佈率先完成中國5G技術研發試驗第三階段5G核心網安全技術測試,意味著中國5G網絡發展進入到新的階段。同時,華為全球5G合同達到26個、並且與數十個合作夥伴展開5G測試。於此同時,美國運營商AT&T 5G試商用速率僅為195Mbps。

在全球合作夥伴中,華為與日本第一大運營商NTT Docomo的5G測試成果最為顯著,速率達到4.52Gbps,相比AT&T 5G網絡約195Mbps快了 ...
very good.

引用:
原帖由 siutatbo 於 2019-1-10 09:44 PM 發表
傑青緊記唔好用,依家都要快快轉晒用數碼窿至得,否則,又係華為嘅系統,會被監控㗎!
過多兩年全港大部分網絡商用華為,睇下數碼x點死。

老美話快慢唔重要,最重要係要俾CIA偷聽到其他國家對話。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]