• 瀏覽: 5,140
  • 回覆: 88
+17
引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-10 06:29 PM 發表

最簡單, 你搵條外國原LINK出嚟就得
https://twitter.com/VAdmJWoodcock/status/880542380276850688
Royal Navy 呢個deputy chief都是假的?

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-10 07:38 PM 發表

https://twitter.com/VAdmJWoodcock/status/880542380276850688
Royal Navy 呢個deputy chief都是假的?
@前來幼稚的膠袋 高手唔好潛水,你可能捉到英國一個高級五毛內應呀,快D去領賞啦

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-10 07:44 PM 發表

@前來幼稚的膠袋 高手唔好潛水,你可能捉到英國一個高級五毛內應呀,快D去領賞啦
代幼稚ON膠答:
好鬼死衰嘅你,一早貼出黎啦嗎,等人白白打咗幾日飛機

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-10 07:38 PM 發表

你好衰,我都特登唔貼出嚟,等佢慢慢講P圖慢慢玩🤣

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-10 07:44 PM 發表

我係想問你原LINK呀, 你又講佢係特首, 傻佬, 金仔都冇用架, 有原LINK有圖片係起晒泡又有裂紋咪LOCK我棚牙咯. 快D搵出嚟啦, 唔好搵果D自已SAVE落BLOG果D呀

引用:

不如你答我啦,大陸有冇F35戰機,有起泡圖片係咪應該由用家發現同影相存檔發文, 點解冇咗原始LINK??

提示: 違規內容已被屏蔽
搵咗佢都當睇唔到呀低能仔

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-11 12:55 AM 發表
搵咗佢都當睇唔到呀低能仔
話咗你搵唔到架啦

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-11 06:30 AM 發表

話咗你搵唔到架啦
係你扮睇唔到啫

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-10 09:24 PM 發表

不如你答我啦,大陸有冇F35戰機,有起泡圖片係咪應該由用家發現同影相存檔發文, 點解冇咗原始LINK??
你搬完龍門未呀,你要鬼佬link,畀Pinterest你又話低解像又話人假鬼佬,畀個英國軍佬張高清畀你又要人地攝影師果張。唔好咁多藉口,不如你又攞條link出來,証明原圖畀人P左啦

你又知twitter個英國佬幅國唔係原始link?夠高清啦,冇P圖D泡都好明顯啦。你咁肯定P左,又唔敢去twitter投訴契哥P圖,或者假冒軍佬?
大家都有証據,係你空口講白話煲雞joke,仲係撐住蓋咁煲

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-11 10:21 AM 發表

你搬完龍門未呀,你要鬼佬link,畀Pinterest你又話低解像又話人假鬼佬,畀個英國軍佬張高清畀你又要人地攝影師果張。唔好咁多藉口,不如你又攞條link出來,証明原圖畀人P左啦

你又知twitter個英國佬幅國唔係原始link?夠高清啦,冇P圖D泡都好明顯啦。你咁肯定P左,又唔敢去twitter投訴契哥P圖,或者假冒軍佬?
大家都有証據,係你空口講白話煲雞joke,仲係撐住蓋咁 ...
好嘢好嘢!!搵整都搵唔到原link圖仲係度九唔搭八話咩假鬼佬?人地儲存咗圖片就當係呀?

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-10 05:36 PM 發表

呢個鬼佬一定係假扮的

https://www.pinterest.com/pin/564287028295962351/
唔好咁低智啦,你儲存咗人地張圖就當係原裝,網上大把呢d圖啦

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-11 02:21 PM 發表

好嘢好嘢!!搵整都搵唔到原link圖仲係度九唔搭八話咩假鬼佬?人地儲存咗圖片就當係呀?
你咁無恥賴貓,乜都唔認㗎啦。
全世界得一個弱智話幅圖P過,當然係講果個搵張未P嘅出來証明佢嘅講法先啦,啱唔啱呀智將

引用:
原帖由 singsingcat 於 2019-1-11 02:34 PM 發表

你咁無恥賴貓,乜都唔認㗎啦。
全世界得一個弱智話幅圖P過,當然係講果個搵張未P嘅出來証明佢嘅講法先啦,啱唔啱呀智將
你左右而言它係冇用架,我一路問緊圖片原link在哪裡,你地就搵d人地外國blog儲存圖片就當原圖,不如俾d心機去搵原圖link啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]