• 瀏覽: 5,121
  • 回覆: 96
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-9 02:18 PM 發表

九唔搭八,所有進攻都有機會失敗或成功架啦,而家講緊係咪吹噓造假呀,話已成功登陸太陽仲整d cg圖咪造假咯,話一支東風21d可擊沉一艘十萬噸航母咪吹噓咯 ...
你自己夠九唔搭八老吹啦!都未入到去你吹條毛呀?你夠薑大我呀?你咁薑你自己試下開架 F35 去試下吖!

引用:
原帖由 Simon好開心 於 2019-1-9 02:23 PM 發表

你自己夠九唔搭八老吹啦!都未入到去你吹條毛呀?你夠薑大我呀?你咁薑你自己試下開架 F35 去試下吖!
你講咩嘢呀?咩夠唔夠薑入去呀?

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-9 02:25 PM 發表

以佢唔知咩邏輯,呢到所有人都唔應該討論 F-35,因我好肯定呢到無人開過 F-35;小學生討論方式。

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-9 02:25 PM 發表

實踐係檢驗真理嘅唯一標準,得把口吹係人都識!

引用:
原帖由 Simon好開心 於 2019-1-9 02:10 PM 發表

從軍事角度係完全有可能剛入內陸就俾人打低用來影相添
以色列三十幾年前巳用一隊f16, 潛入伊垃克境內投彈炸毀原子爐

引用:
原帖由 Simon好開心 於 2019-1-9 02:36 PM 發表

實踐係檢驗真理嘅唯一標準,得把口吹係人都識!
戰例一:
1991 波斯灣戰爭第一槍,就是美陸軍 AH-64 超低空入侵伊拉克領空擊毀防空雷達而打開缺口。

戰例二:
1981 年以色列 F-16 機隊,由以色列起飛直飛巴格達炸毀法製核反應爐。

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-1-9 02:47 PM 發表

戰例一:
1991 波斯灣戰爭第一槍,就是美陸軍 AH-64 超低空入侵伊拉克領空擊毀防空雷達而打開缺口。

戰例二:
1981 年以色列 F-16 機隊,由以色列起飛直飛巴格達炸毀法製核反應爐。 ...
伊拉克防空體系不健全,沒有預警機是致命傷。

引用:
原帖由 kenobi 於 2019-1-9 09:40 AM 發表
唱衰佢囉
反正美國輿論本身都會質疑自己的武器系統
大把資料唱優 ...
事實上美軍從來未有不款戰機被美國輿論天天唱衰,F-35是違一例外。

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-1-9 03:17 PM 發表

事實上美軍從來未有不款戰機被美國輿論天天唱衰,F-35是違一例外。
F/A-18E/F 服役時你有幾多歲?當年它被鬧得更慘喎........

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2019-1-9 03:09 PM 發表

伊拉克防空體系不健全,沒有預警機是致命傷。
不健全?唔該你用幾日時間去睇下當年伊拉克防空有幾健全喇。如果不健全就唔駛出動 AH-64 超低空避雷達吧?

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-1-9 03:32 PM 發表

F/A-18E/F 服役時你有幾多歲?當年它被鬧得更慘喎........
F/A-18被鬧,不是因為它有結構問題,主因是F-14性能當年來說來太強大,海軍不想用一款平價戰機代替高性能戰機,純綷錢問題。
但F-35除了貴之外,性能和結構問題多到數不盡。

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-1-9 03:36 PM 發表

不健全?唔該你用幾日時間去睇下當年伊拉克防空有幾健全喇。如果不健全就唔駛出動 AH-64 超低空避雷達吧?
當年伊拉克有預警機?? 沒有預警機都可以說防空體系健全??

引用:
原帖由 Pink-puncher 於 2019-1-9 02:42 PM 發表

以色列三十幾年前巳用一隊f16, 潛入伊垃克境內投彈炸毀原子爐
你用今日中國同三十幾年前的伊拉克比較緊喎,伊拉克當年係乜野防空系統?同埋以色列當時只係用一隊F16?你當摩薩德偷懶呀?

咦!班CG圖友失左蹤冇得回應,佢地搵左幾日都搵吾出外國原圖,吾通佢地生左泡疹,問米call番佢地先

引用:
原帖由 鄉土實言者 於 2019-1-10 02:08 PM 發表
咦!班CG圖友失左蹤冇得回應,佢地搵左幾日都搵吾出外國原圖,吾通佢地生左泡疹,問米call番佢地先
本地幾份著名老牌報紙都無講就知咩事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]