• 瀏覽: 7,688
  • 回覆: 111
+7
.

肥電樂趣不停

引用:
原帖由 boco2002 於 2019-1-4 05:03 PM 發表

莫非美國發明咗有生命力嘅膠鉄?🤫
美國發明人工低能噴油術

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-5 08:56 PM 發表

有得揮
完全一樣

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2019-1-6 08:44 PM 發表
肥電究竟要柒到什麼時候
係囉,柒到要年產 130 架,幾個國家要增購。所以話香討軍版專家最勁,勁過晒所有國家班專業軍人、政客和空軍人員,用對眼就知 F-35 有幾柒有幾廢,真心俾個讚你們呀。

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-1-8 04:19 PM 發表

係囉,柒到要年產 130 架,幾個國家要增購。所以話香討軍版專家最勁,勁過晒所有國家班專業軍人、政客和空軍人員,用對眼就知 F-35 有幾柒有幾廢,真心俾個讚你們呀。 ...
哎喲,是小布丁來了

引用:
原帖由 lyk898 於 2019-1-3 09:59 PM 發表
又喺領先美國系列
事實上中國二代半以上戰機賣得出數量少得可憐, 跟本冇咩人要, 原因唔通喺因而太先進, 所以冇人買??
睇完呢個post真係得啖笑。
如果佢唔加最後個句,係正正常常。

利害了我的國,面皮厚到唔知醜

為咗掩飾張p圖就大大力搵其他嘢講,p圖果張同原圖差幾遠呀

F35係用來實戰既, 所以有成九百幾個問題未解決. J20係用來打飛機既, 所以完美無瑕.

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-8 06:12 PM 發表
為咗掩飾張p圖就大大力搵其他嘢講,p圖果張同原圖差幾遠呀
咩P圖?你整出黎既?你又知係P圖?

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2019-1-8 07:33 PM 發表

你又知唔係?

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2019-1-8 07:33 PM 發表

有晒原圖同早前果張差幾遠呀,唔係p圖咪拎外國網站發出嚟條link證實咯,搵張大陸微博轉貼圖就係?大陸有訂咗f35咩?佢地有影到相?

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 8-1-2019 11:30 發表

底漆

底漆是油漆系統的第一層,用于提高面漆的附着力、增加面漆的豐滿度、提供抗鹼性、提供防腐功能等,同時可以保證面漆的均勻吸收,使油漆系統發揮最佳效果。面漆質量好就可以不用底漆,這種說法不對,因為面漆與底漆的功能不同,面漆更加側重于最終的裝飾與表觀效果,而底漆則側重于提高附着力、防腐功能、抗鹼性等。

中文名

底漆

外文名

primer

定義

直 ...
如果你是從事油漆製造業者,我不敢反對你所說的一切。
因我曾經只是用家。
你所說的底漆特徵和作用,似乎所講的不是塗在金屬的底漆。:
<增加面漆的豐滿度、提供抗鹼性、提供防腐功能等。>
面漆的豐滿度並不是靠底漆的襯托,而是面漆的工藝而成。
塗金屬的底漆並不是提供抗鹼性、提供防腐功能,主要是防金屬氧化,
不影響面漆。

美國佬都是賣垃圾比人,又要強逼別國買。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]