• 瀏覽: 5,128
  • 回覆: 88
+17
引用:
原帖由 CNlocust 於 2019-1-7 05:42 PM 發表

越出得多呢類打J貼,越代表他們心裡不是味兒,恨得咬牙切齒,唔發洩好快谷爆
阿三一定恨得咬牙切齒, 大家都甩油啫, 真係同甩唔同命

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-7 04:50 PM 發表

能令你心理唔平衡嘅, 你就當佢係假啦!
又一條跟尾... 生物

肥電持績增肥,甩皮好正常既

剛剛佢載下落黎,真條甩7喎!😆

附件

38GpPO-OFFICIAL-20160629-086-319.jpg(135.82 KB)

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2019-1-7 11:29 AM 發表
賣樓有化粧樓
賣車有積木車
賣戰機有畫皮機, F35忍刑戰機乃經典之作
戰時唔知係唔係由地勤刮甩佢, 直接補番d灰水, 呃唔到雷達, 起碼呃到個機師去做壯士, 圖中個機師都thumbs up贊同

定係扯住白旗大叫: "等等, 唔打住, 畫好皮先"

期待見到F35同光輝戰機編隊飛行, 互相輝映:smi ...
LOCK你棚牙先, 你D隊友POST咗原圖出嚟啦
P圖後:

附件

20190107_492ceaad82075be045c9on95iW1tsVmK.jpg(44.34 KB)

20190107_af0b032b32260962ee97WJVEyNXbhsYi.jpg(61.26 KB)

原圖

放返條link 出黎先,免得被人話p圖
https://ukdefencejournal.org.uk/uk-takes-delivery-14th-f-35b/

引用:
原帖由 jimsonweed 於 2019-1-7 10:33 PM 發表
放返條link 出黎先,免得被人話p圖
https://ukdefencejournal.org.uk/uk-takes-delivery-14th-f-35b/
白鴿眼同自行車被LOCK咗棚牙, 佢隊友唔生性竟然POST原圖出嚟, P圖嘅同原圖差十萬八千里

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-7 10:40 PM 發表

白鴿眼同自行車被LOCK咗棚牙, 佢隊友唔生性竟然POST原圖出嚟, P圖嘅同原圖差十萬八千里
1. 呢張味一樣係甩柒? 不過甩少D啫
2.有一張甩少D,並唔能證明表甩多D個張係P圖,有可能係飛之前甩少少,飛一程番黎甩到七彩呢
呢個亦符合肥電之前甩柒嘅報導

結論: 死撐話P圖個班,點都係柒,分別係柒多柒少啫。

P圖條友真係多能魚 P到直立手指公 個頭又向左轉 信原圖是同一張只有D低B白痴傻仔啦 可憐

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2019-1-7 10:49 PM 發表

1. 呢張味一樣係甩柒? 不過甩少D啫
2.有一張甩少D,並唔能證明表甩多D個張係P圖,有可能係飛之前甩少少,飛一程番黎甩到七彩呢
呢個亦符合肥電之前甩柒嘅報導

換言,話P圖個班,點都係柒,分別係柒多柒少啫。 ...
嘩嘩嘩, 邊X度有甩漆呀?? 麻煩你放大圈住俾各位網友評論下, 兩張圖都差咁遠簡直係打邊爐同打屎忽啦, 仲要為咗自圓其說呢一張少唔代表果張係P圖? 咁你咪搵一張原圖出嚟咯, 唔好靠大陸微博轉貼P圖嚟呃X人

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-7 11:02 PM 發表

嘩嘩嘩, 邊X度有甩漆呀?? 麻煩你放大圈住俾各位網友評論下, 兩張圖都差咁遠簡直係打邊爐同打屎忽啦, 仲要為咗自圓其說呢一張少唔代表果張係P圖? 咁你咪搵一張原圖出嚟咯, 唔好靠大陸微博轉貼P圖嚟呃X人 ...
唔算甩柒?
你幾十萬買架車柒都咁樣你收唔收貨?
依家幾億買架飛機喎

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-7 10:40 PM 發表

P圖P到連角度都變埋? 荷里活級造假, 只有尾國做得到

你主人真係多得你唔少, 一隻F35甩油仲唔夠羞家, 仲要揾第二隻出嚟獻世

定係原來世界上只有一隻F35, 其他能見到的都同你一樣, 只係其中一個分身?

膠袋的最後歸宿, 應該是堆填區吧, 相信你主人都唔會反對

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2019-1-7 11:16 PM 發表

P圖P到連角度都變埋? 荷里活級造假, 只有尾國做得到

你主人真係多得你唔少, 一隻F35甩油仲唔夠羞家, 仲要揾第二隻出嚟獻世

定係原來世界上只有一隻F35, 其他能見到的都同你一樣, 只係其中一個分身?

膠袋的最後歸宿, 應該是堆填區吧, 相信你主人都唔會反對 ...
睇嚟你連PS點用都未識

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]