• 瀏覽: 5,104
  • 回覆: 88
+17
賣樓有化粧樓
賣車有積木車
賣戰機有畫皮機, F35忍刑戰機乃經典之作
戰時唔知係唔係由地勤刮甩佢, 直接補番d灰水, 呃唔到雷達, 起碼呃到個機師去做壯士, 圖中個機師都thumbs up贊同

定係扯住白旗大叫: "等等, 唔打住, 畫好皮先"

期待見到F35同光輝戰機編隊飛行, 互相輝映

附件

F35甩油.jpg(44.38 KB)

光輝甩油.jpg(6.74 KB)

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2019-1-7 11:29 AM 發表
賣樓有化粧樓
賣車有積木車
賣戰機有畫皮機, F35忍刑戰機乃經典之作
戰時唔知係唔係由地勤刮甩佢, 直接補番d灰水, 呃唔到雷達, 起碼呃到個機師去做壯士, 圖中個機師都thumbs up贊同

定係扯住白旗大叫: "等等, 唔打住, 畫好皮先"

期待見到F35同光輝戰機編隊飛行, 互相輝映:smi ...
已被證實此圖係p圖

肥電甩皮甩骨

高清大圖,真豬都無咁真

附件

9287AAD6-4C40-4937-8B92-CDDEEB0A6541.jpeg(22.04 KB)

E1E7017D-653D-48E2-9F84-80A777AB841F.jpeg(98.51 KB)

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-7 12:57 PM 發表

已被證實此圖係p圖
能令你心理平衡嘅, 你就當佢係啦!

滷味啲貨越來越衰!

癩蛤蟆肥電,夠毒,跟美狗以為天鵝肉。

引用:
原帖由 白鴿眼黨1 於 2019-1-7 02:39 PM 發表

能令你心理平衡嘅, 你就當佢係啦!
能令你心理唔平衡嘅, 你就當佢係假啦!

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-7 12:57 PM 發表

已被證實此圖係p圖
原本張圖點嫁
係咪好似月球表面咁光滑

引用:
原帖由 大林林 於 2019-1-7 04:54 PM 發表

原本張圖點嫁
係咪好似月球表面咁光滑
咁就要麻煩你POST兩張圖出嚟對比咯, 一個微博可以轉載一張起泡圖出嚟但又冇出處喎, 唔通大陸已有F35戰機可以俾佢影到?

睇見只癩蛤蟆肥電都不開胃,不要再出圖了,晚飯時間來緊。

引用:
原帖由 Visita 於 2019-1-7 05:16 PM 發表
睇見只癩蛤蟆肥電都不開胃,不要再出圖了,晚飯時間來緊。
唔緊要,一樣排住隊買,班智障日日貼 F-35 有幾不濟都咁多人買,你們真不給力呀 !!!

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-1-7 05:23 PM 發表

唔緊要,一樣排住隊買,班智障日日貼 F-35 有幾不濟都咁多人買,你們真不給力呀 !!!
襪記10蚊2個看補包刀好多人排隊,咁代表襪記係好野

引用:
原帖由 大林林 於 2019-1-7 05:31 PM 發表

襪記10蚊2個看補包刀好多人排隊,咁代表襪記係好野
一架過億美金排晒隊搶購

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-1-7 05:23 PM 發表

越出得多呢類打J貼,越代表他們心裡不是味兒,恨得咬牙切齒,唔發洩好快谷爆

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]