• 瀏覽: 7,706
  • 回覆: 111
+7

肥電隱身塗層不斷出現氣泡同龜裂,每飛一次又要補一次油,不補油又像極生滿豆皮皺紋的肥婆一樣破壞隱身能力,今次盟友真係比尾腳坑得慘

回頭看看我國殲20皮光肉滑,隱身塗層非常光滑貼服,像極新進小鮮肉

就算機身承受高壓氣流一樣無損分毫,隱身塗層方面我國最少領先尾腳一代

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-1-3 09:35 PM 發表
肥電生大量暗瘡?
生皰疹

又喺領先美國系列
事實上中國二代半以上戰機賣得出數量少得可憐, 跟本冇咩人要, 原因唔通喺因而太先進, 所以冇人買??

肥電領先全球所有5代機,居然識生瘡

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-3 09:33 PM 發表

肥電隱身塗層不斷出現氣泡同龜裂,每飛一次又要補一次油,不補油又像極生滿豆皮皺紋的肥婆一樣破壞隱身能力,今次盟友真係比尾腳坑得慘

回頭看看我國殲20皮光肉滑,隱身塗層非常光滑貼服,像極新進小鮮肉

就算機身承受高壓氣流一樣無損分毫,隱身塗層方面我國最少領先尾腳一代:smile_o0 ...
有冇LINK呀?? POST出嚟啦

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-3 09:33 PM 發表

就算機身承受高壓氣流一樣無損分毫,隱身塗層方面我國最少領先尾腳一代:smile_o0 ...
你都作得幾叻喎, 完全冇LINK, 上網亦搵唔到相關資料

有圖有真相

引用:
原帖由 lyk898 於 2019-1-3 09:59 PM 發表
又喺領先美國系列
事實上中國二代半以上戰機賣得出數量少得可憐, 跟本冇咩人要, 原因唔通喺因而太先進, 所以冇人買??
中國二代半戰機真係唔可以叫先進,只可以說唔係太差

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-1-3 10:10 PM 發表

你都作得幾叻喎, 完全冇LINK, 上網亦搵唔到相關資料
尾腳國防機密咁易比你搵到咩

用左淘寶噴油??

引用:
原帖由 同你死過 於 2019-1-3 10:04 PM 發表
肥電領先全球所有5代機,居然識生瘡
生瘡係可以吸收更多雷達信號,模疑雀仔既身體...

各國?新聞來源 please。

引用:
原帖由 布丁狗Bello 於 2019-1-4 10:27 AM 發表
各國?新聞來源 please。
唔好講新聞來源,連 F35 嗰張相生瘡你都搵唔到呀,要搵入Deep web搵

引用:
原帖由 自行車專用 於 2019-1-4 10:39 AM 發表

唔好講新聞來源,連 F35 嗰張相生瘡你都搵唔到呀,要搵入Deep web搵
師兄,難得咁有心回佢.
講真的反中國又斷章取義,有的乜LINK 都無, 有的法輪功既LINK, 有的所謂既專家LINK...
我就廢是彩佢俾LINK.
我會咁回佢"唔鐘意俾LINK 你, 吹咩"
講真肥電真係廢連我呢個軍盲都知佢廢就知佢有幾廢囉.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]