• 瀏覽: 9,986
  • 回覆: 210
引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2018-12-31 02:10 PM 發表

台灣已經和一個獨立國家沒分別了

有自己主權, 自己領土, 自己軍隊, 自己法律, 自己政府/總統/立法院, 自己外交, 自己貨幣
台灣地理 戰略地域 中國一定唔會比你獨立⋯

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2019-1-2 12:25 PM 發表

已經講了幾十年了,你老共也知道的。只是你無知而已!
無知得過你?!咩叫公開都未識,明嘅冇左你契哥老尾射住你班台毒L什么也不是,走去同D嗌唔出嘅非洲國家建膠都要俾大舊水呀陰功!!!

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2019-1-2 11:44 AM 發表

個個都是貪官貪生怕死之徒。
貪官梗唔使怕
只怕精神錯亂嘅極端民族主義份子

🐷真系飛機打到盡,一滴精都唔蝕

引用:
原帖由 s-chris 於 2019-1-2 02:45 PM 發表

貪官梗唔使怕
只怕精神錯亂嘅極端民族主義份子
呢樣真,呢種人做事方式係殺無赦,唔會唸後果架。

好亂好亂呀!有時吹中國威脅論、有時又話打個台灣都打唔到。好亂呀!我明明是白人、不是中國人、但點解生出來是黃皮膚?不懂英語、只懂中文?點解?........ 可以理解的是、d黃C全部思覺失調是有原因的!

洗Q打咩、台灣無錢無軍力單用口水都打贏啦

引用:
原帖由 RockMe 於 2019-1-2 01:21 PM 發表
https://kknews.cc/military/bxnj29.html

台軍 - 為誰而戰.
為台灣人民而戰!

引用:
原帖由 星際邊緣的劉火 於 2019-1-2 02:38 PM 發表

無知得過你?!咩叫公開都未識,明嘅冇左你契哥老尾射住你班台毒L什么也不是,走去同D嗌唔出嘅非洲國家建膠都要俾大舊水呀陰功!!! ...
你在影射你老毛共當年及現在的所作所為嗎?

引用:
原帖由 宇宙肥肥手袋 於 2019-1-2 04:07 PM 發表

為台灣人民而戰!
台灣人民?在大陸上班!

引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2018-12-31 01:36 PM 發表
中國如國進犯台灣勝算如何?國外軍事頻道「Binkov's Battlegrounds」以影片分析比較台海兩岸軍力,指稱台灣地形易守難...

https://img.appledaily.com.tw/images/ReNews/20181230/640_c036c3a4ca1da8522148b159d584aa0c.jpg

很多愛國網民都認為中國可以幾天之內攻下台灣, 但原來事實是中國根本打 ...
成哥出山,
應該光復大陸先!

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2019-1-2 04:25 PM 發表

台灣人民?在大陸上班!
大陸人民不停地移民到台灣及世界各地,如何是好?

毒果唔可信

c hing 洗撚佢講咩
20年炮戰也打不下金門
打臺灣 哈哈哈

引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2018-12-31 01:36 PM 發表
中國如國進犯台灣勝算如何?國外軍事頻道「Binkov's Battlegrounds」以影片分析比較台海兩岸軍力,指稱台灣地形易守難...

https://img.appledaily.com.tw/images/ReNews/20181230/640_c036c3a4ca1da8522148b159d584aa0c.jpg

很多愛國網民都認為中國可以幾天之內攻下台灣, 但原來事實是中國根本打 ...
你吹水,別人就會信啦😂😂😂繼續吹吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]