• 瀏覽: 24,759
  • 回覆: 217
+4
引用:
原帖由 殖民奴的末日 於 2019-1-2 04:06 PM 發表
後悔了?美國5G網速一秒僅24MB,華為5G每秒千兆?

4G的技術至出現到廣泛運用到人們生活中,不過5年的時間。而如今5G已悄然來臨,5G網絡時代是通訊行業發展的大趨勢,在網速越來越跟不是電子設備的運行速度要求時,網絡提速由4G進入5G時代是不可避免的。

前段時間美國、加拿大等同盟國聯手對華為5G進行“圍堵”,但依舊沒有影響華為 ...
呵呵…家用的速度不用太講究,反而在商界裡就很重要,比如無人駕駛車便需要5G技術,不過現在很多配套還不成熟,未可用上! 至於你是否願意打開大門讓人家要監管你,就要好好考慮其中利弊!! 

美國人真聰明
4G秒變5G

沒有華為5G技術……
改不了網速…那就……
改個名吧!

美國人…自我感覺良好最重要

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2019-1-2 16:29 發表
24M真係收電郵都慢啦....
又唔係呀24MB
差不多200bps
夠用喎
係睇戲
其他傳輸未必夠乍

引用:
原帖由 赤共 於 2019-1-2 04:56 PM 發表

呀天才,唔係寫英文就係一定啱嘅雖然大陸野一定錯
天才,人哋在美國本土測試出報導。你智商高就飛去美國做測試作個每秒10G出嚟,睇吓有冇人報導

世界最大山寨國叫美國    
專用山寨5豬愚弄百姓
玻璃港人內心又碎了一地
 哈哈哈

引用:
原帖由 殖民奴的末日 於 2019-1-2 04:06 PM 發表

4G的技術至出現到廣泛運用到人們生活中,不過5年的時間。而如今5G已悄然來臨,5G網絡時代是通訊行業發展的大趨勢,在網速越來越跟不是電子設備的運行速度要求時,網絡提速由4G進入5G時代是不可避免的。

前段時間美國、加拿大等同盟國聯手對華為5G進行“圍堵”,但依舊沒有影響華為 ...
所以美國咪要扲住華囉,就等於21世紀美國仍然無高鐵一樣,仲落後過非洲呀!

引用:
原帖由 refugee 於 2019-1-2 04:16 PM 發表
喺港人既冷眼同恥笑聲中,大陸同胞又攻克一個領域成為當中既領頭羊,成就得來不易啊
個D港人不代表任何人,祇可以代表自己

美國佬強行將華為納入為美國公司咪得囉

引用:
原帖由 赤共 於 2019-1-2 04:57 PM 發表
啲大陸人打晒飛機就梗㗎啦,嗰隻垃圾遼寧號都可以打飛機,依家2025同一、帶一路徹底失敗佢哋之前咪又係打晒飛機、帶
玻璃心港人 話你啊 kai頭

引用:
原帖由 chilawytk 於 2019-1-2 04:21 PM 發表
如果今次都不能扼殺華為,那麼,軍事衝突,就遲早要來臨。繼韓戰和越戰之後,中美來第三次戰爭?
可能同之前有個5秒廣告有關

4G  立即變 5G 美國又贏了

引用:
原帖由 peimak 於 2019-1-2 05:02 PM 發表
美國佬強行將華為納入為美國公司咪得囉
已經老強話大陸偷技術啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]