• 瀏覽: 6,053
  • 回覆: 74
引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2018-12-26 06:53 PM 發表
https://youtu.be/n5NhoEdTJng

可能連殲七/Mig 21都打唔贏!
又攞老作野既youtube視頻打飛機,真係笑死。

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2018-12-26 06:53 PM 發表

可能連殲七/Mig 21都打唔贏!
咁講又太夸張了.

其實F35用紙做, 1掂水就溶

引用:
原帖由 lyk898 於 2018-12-26 08:26 PM 發表
其實F35用紙做, 1掂水就溶
只要萌友掏錢就得啦,其他不重要。

邊個英國將軍?j15級數差幾十皮點同f35比,求倫其整段視頻出嚟話某國將軍就有說服力?整一百幾十條片容乜易呀,又唔需要開名同確認嘅

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2018-12-26 09:48 PM 發表
邊個英國將軍?j15級數差幾十皮點同f35比,求倫其整段視頻出嚟話某國將軍就有說服力?整一百幾十條片容乜易呀,又唔需要開名同確認嘅
呢啲視頻當笑話睇即可, 更顯露出引用者無知同五毛特性既一面.

大陰蒂國玩L完.

引用:
原帖由 funbull9394 於 2018-12-27 08:18 AM 發表

呢啲視頻當笑話睇即可, 更顯露出引用者無知同五毛特性既一面.
以前強國話j8打得過f16, 得啖笑

引用:
原帖由 banjo. 於 2018-12-27 08:29 AM 發表
大陰蒂國玩L完.
係係,6架f35b就可全殲遼寧全部j15機隊,真係唔掂。

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2018-12-27 10:09 AM 發表
丟漆問題無法解決!
學台灣省用保鮮紙包導彈,出冷氣房前,肥電包幾十層保鮮紙先,防水、防潮、防鹽

引用:
原帖由 lyk898 於 2018-12-27 08:36 AM 發表

以前強國話j8打得過f16, 得啖笑
正常喎,輸人唔輸陣呀嘛,如果未打先怕,咁打邊毛咩!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]