• 瀏覽: 462,467
  • 回覆: 1,676
  • 追帖: 42
+334
本主題由 liecharyo 於 2023-6-9 10:02 設置高亮
引用:
原帖由 happyroy0 於 2018-8-3 04:04 發表

版主,依個會員不停挑起罵戰,一單新聞閙幾次支那雞,仲未屏蔽,佢同人對罵,只屏蔽佢,唔禁佢言8610650

但我回應佢一次,即時禁言,就算違規一次,可以扣20分,點解直接就禁言,你係咪玩針對呀

峽8610655

唔該你解釋一下點解jomck3回應一句即禁言,就算違規可以扣分,係咪玩針對:s ...
閣下多個分身多次違規達至一個不得不禁的境界, 因此如在新聞版一有違規, 立即禁言.
版主會按會員在本版違規扣分次數, 決定是否需禁言/禁言期之長短.
閣下自重.

引用:
原帖由 happyroy0 於 2018-8-3 09:47 發表

版主,依個會員每日閙中國低端蟈,閙中國人死孽畜,尋日同人對罵,無處理佢,佢一單新聞閙幾次支那雞,仲未屏蔽,叫支那雞算唔算違規,而家佢又違規閙人支那畜挑起罵戰,點解仲未處理,佢不停違規,引起罵戰,點解唔禁言,佢擺明想挑起罵戰86112828611283
8611284 ...
閣下先做好自己,最後通知,新戶口一有違規,即禁言處理。

引用:
原帖由 happyroy0 於 2018-8-3 10:07 發表

版主,依個會員不停挑起罵戰,我post俾你睇,佢人身攻擊叫人支那畜,你仲唔去處理,點解呀8611318

問你叫支那雞係咪違規,點解唔回應呀,你除左禁我言,唔識禁挑起罵戰會員言,偏激會員撩起罵戰先,我幾時都唔會無啦啦同人嘈,你次次睇到兩個會員對罵,大家都違規,每次只屏蔽我禁我言,你有做好版主?8611319
8611320 ...
發現/懷疑違規 可以檢舉等版主處理。
閣下多個分身多次違規達至一個不得不禁的境界
版主會按會員在本版違規扣分次數, 決定是否需禁言/禁言期之長短.
閣下自重.

引用:
原帖由 happyroy0 於 2018-8-3 10:17 發表

我每次睇到有人違規都有檢舉,好耐無人處理,而且每次我同人對罵,一定先屏蔽我禁我言,對方都有違規攻擊我,點解好耐無屏蔽無禁言?

點解兩個對罵,唔同一時間處理? ...
重點:閣下多個分身多次違規達至一個不得不禁的境界

引用:
原帖由 happyroy0 於 2018-8-3 10:27 發表

我問你依個會員日日閙中國低端蟈,閙中國人死孽畜死蝗蟲,一單新聞閙幾次支那雞,閙會員支畜,點解唔屏蔽佢,禁佢言,我見佢無數次閙中國低端蟈閙中國人同佢嘈交,我禁好多言,佢到而家仲未禁言處理,點解?

我從來只係指責有地會員講野偏激,反而係依地會員不停違規挑起罵戰,你唔嚴肅處理依地會員,日日打壓我,禁我言無用呀。8611385
8611389 ...
有沒有違規版主會判斷,閣下只需要檢舉就可以。
如閣下再在意見區濫發圖文洗版倒亂,則禁言處理。

https://news.discuss.com.hk/view ... 05&extra=page=1

改標題+個人評論,半日都未刪帖

引用:
原帖由 chaolininin 於 2018-8-3 13:38 發表
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27618805&extra=page=1

改標題+個人評論,半日都未刪帖
閣下只要檢舉 等待版主處理就可以。

引用:
原帖由 happyroy0 於 2018-8-3 14:08 發表

點解叫支那人係違規,有會員叫支那雞唔算違規,問你叫支那雞係咪違規,點解唔答呀?
講過無數次,政黨、公眾人物、職業、國家並非版規保護範圍,

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]