• 瀏覽: 1,420
  • 回覆: 22
+6
天真的小朋友
真係可愛
識得撐香港警察

一群可愛的香港小朋友,用自己小小的畫筆,畫下了120多幅畫,送給他們心目中的英雄——「謝謝你!阿sir!」
豪仔今年5歲了,家住在香港九龍區。前幾天,他和許多小朋友一起,做了一件特別開心的事——畫了一幅畫,送給他們心目中的英雄——香港警察!

在豪仔的畫中,警察叔叔高大英勇,身着藍色制服,身姿挺拔,無所畏懼,保護着身後的市民,捍衛着香港的和平安寧。

https://kknews.cc/society/956x8mb.html

附件

o4q6591293214s938249q9po5p1408p0.jpg(85.33 KB)

DQ皇CY689票就是帥
引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-2-14 09:39 AM 發表
天真的小朋友
真係可愛
識得撐香港警察

一群可愛的香港小朋友,用自己小小的畫筆,畫下了120多幅畫,送給他們心目中的英雄——「謝謝你!阿sir!」
豪仔今年5歲了,家住在香港九龍區。前幾天,他和許多小朋友一起 ...
HK police

附件

65o5194qs33n4848onnpnnqq2s776587.jpg(23.88 KB)

677s419ooqr149rnn498n88qqs49o77r.jpg(104.14 KB)

9so6r20r090041r0n800p1nq6r8oono8.jpg(98.22 KB)

4500s1874060443585p5os59rn149o2n.jpg(34.46 KB)

574s89267pqs4npo940so6ossr17n61o.jpg(109.58 KB)

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-2-14 09:41 AM 發表

HK police
畫中吐真言

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-2-14 10:20 AM 發表

畫中吐真言
咁可愛嘅小朋友
又好多畀泛民狗污染咗

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-2-14 09:39 AM 發表
天真的小朋友
真係可愛
識得撐香港警察

豪仔今年5歲了,家住在香港九龍區。前幾天,他和許多小朋友一起 ...
天真無邪小朋友的心聲,
警察叔叔加油呀!

引用:
原帖由 WongManTat 於 14-2-2021 10:20 AM 發表

畫中吐真言
警察加油呀

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-14 04:18 PM 發表

警察加油呀
四合一 瘋狗抹黑

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 14-2-2021 05:34 PM 發表

四合一 瘋狗抹黑
隻呆灣瘋狗一見警察兩個字就癲

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-14 09:07 PM 發表

隻呆灣瘋狗一見警察兩個字就癲
年中無休
四合一
搏命抹黑+煽動仇警

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-2-15 06:58 AM 發表

年中無休
四合一
搏命抹黑+煽動仇警
一見條乃西狗老屈抹黑警察...
就當捉曱甴咁拍柒佢!

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-15 06:50 PM 發表

一見條乃西狗老屈抹黑警察...
就當捉曱甴咁拍柒佢!
童言無忌 能夠畫出 警察 的正義

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-2-15 08:56 PM 發表

童言無忌 能夠畫出 警察 的正義
說得對....
係四合一啲福佳先咁賤。

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 15-2-2021 06:58 AM 發表

年中無休
四合一
搏命抹黑+煽動仇警
真係正扒街,做雞都係抖抖啦

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-15 11:09 PM 發表

真係正扒街,做雞都係抖抖啦
可愛嘅小朋友 講出真話

引用:
原帖由 生果轉貼圓 於 2021-2-16 10:24 AM 發表

可愛嘅小朋友 講出真話
好棒嘅小朋友

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]