• 瀏覽: 475
  • 回覆: 8
【本報綜合報道】美國三藩市第九巡迴上訴法庭法官科津斯基(Alex Kozinski),
近日被至少十五名女性指控性騷擾。他周一表示,反擊指控對司法制度有害無益,
因此宣布立刻辭職退休。

六十七歲的科津斯基發聲明指,他對所有法庭書記都以「坦白的方式」說話,
但承認自己對女性在工作環境中遇到的壓力和特別挑戰,
並沒有足夠注意:「我對於自己曾令下屬的法庭書記覺得難堪感到悲傷,
我從未有如此的企圖,我由衷地道歉。」
第九巡迴上訴法院已就針對科津斯基的指控展開調查。.....

科津斯基

LINK → https://orientaldaily.on.cc/cnt/china_world/20171220/00180_014.html

=================================
官喎!!!
"以「坦白的方式」說話..." ..就是要 '要求開房','「胸襲」,
不恰當的身體接觸行為,以及在言語上作出性騷擾。
佢老美西呢個垢官真係好L坦白...

話不投機半句多

引用:
原帖由 acer2014 於 2021-1-5 07:54 AM 發表
【本報綜合報道】美國三藩市第九巡迴上訴法庭法官科津斯基(Alex Kozinski),
近日被至少十五名女性指控性騷擾。他周一表示,反擊指控對司法制度有害無益,
因此宣布立刻辭職退休。

六十七歲的科津斯基發聲明指,他對所有法庭書記都以「坦白的方式」說話,
並沒有足夠注意:「我對於自己曾令下屬的法庭書記覺得難堪感到悲傷,
我從未有如 ...
美國民主自由嘅社會
就係佢自由咁去犯罪

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-1-5 09:11 AM 發表

美國民主自由嘅社會
就係佢自由咁去犯罪
自由抹黑,分裂別國

引用:
原帖由 acer2014 於 5-1-2021 07:54 AM 發表
因此宣布立刻辭職退休。

我從未有如 ...
老美淫官....

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-1-5 03:36 PM 發表

老美淫官....
美國嘅司法 係亂咁嚟

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-1-5 11:37 PM 發表

美國嘅司法 係亂咁嚟
你估美國好叻咩 一啲司法制度都冇

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 5-1-2021 11:37 PM 發表

美國嘅司法 係亂咁嚟
公器私用 濫用職權

引用:
原帖由 acer2014 於 2021-1-5 07:54 AM 發表
因此宣布立刻辭職退休。

我從未有如 ...
尾國狗官呀乃西狗...

引用:
原帖由 moyy 於 2021-1-6 03:20 PM 發表

尾國狗官呀乃西狗...
美國高官 都唔知幾多醜聞

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]