• 瀏覽: 3,110
  • 回覆: 28
+2
反修例示威引發連串的政治風波仍然持續,今日(25日)再有網民發起「和你Lunch」示威,在皇后像廣場內靜默讀報撐採訪自由。下午1時,數名市民帶同《蘋果日報》到場,坐在現場各處閱讀,包括人稱「Lunch哥」的中六男學生,場面冷清。現場人士暫未有其他示威舉動,數名警員在場....

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200925/mobile/bkn-20200925132711605-0925_00822_001.html

嘻嘻~場面冷清清就梗架啦,又見傻仔Lunch哥台柱...
乜三位一體黑霉鬼丶還魂犬丶毒果狗巧幫手無去支持場咩!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-27 05:33 PM 發表
反修例示威引發連串的政治風波仍然持續,今日(25日)再有網民發起「和你Lunch」示威,在皇后像廣場內靜默讀報撐採訪自由。下午1時,數名市民帶同《蘋果日報》到場,坐在現場各處閱讀,包括人稱「Lunch哥」的中六男學生,場面冷清。現場人士暫未有其他示威舉動,數名警員在場....

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200925/mobile/bkn-20200925132711605-0925_00822_001.html
嗰條傻仔次次出現
一定 有 條例可以入到嘅罪

引用:
原帖由 689等於689 於 2020-10-28 07:22 AM 發表

嗰條傻仔次次出現
一定 有 條例可以入到嘅罪
到時又有袋皮教路,
求情理由係低b.....有病。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-28 09:21 AM 發表

到時又有袋皮教路,
求情理由係低b.....有病。
所有人都已經醒覺喇 呢條喪屍曱甴仲係執迷不悟

冇人 和你lunch 等於運動接近尾聲

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-29 05:58 AM 發表
和你lunch已經收咗皮

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-29 09:30 AM 發表

和你lunch已經收咗皮
呢位lunch哥 佢午餐可能要食蕉㗎

曱甴門你嘅午餐食乜嘢呢

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-29 05:58 AM 發表
攬炒+疫情令社會經濟低迷,
保住份工都已經好好彩...
壞腦曱甴丶黃狗都要食飯,
仲玩條啫咩。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-29 11:34 AM 發表

攬炒+疫情令社會經濟低迷,
保住份工都已經好好彩...
壞腦曱甴丶黃狗都要食飯,
仲玩條啫咩。
三合一半夜 起身抹黑
午餐又嚟抹黑
記住以後
冇和你lunch呢樣嘢
因為有咗國安法冇咗三權分立

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-29 11:38 AM 發表

三合一半夜 起身抹黑
午餐又嚟抹黑
記住以後
冇和你lunch呢樣嘢
因為有咗國安法冇咗三權分立
睇下我哋激到 三合一
午餐佢都冇時間去食

三合1要食藥喇食完藥先好食午餐

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-29 11:48 AM 發表
三合1要食藥喇食完藥先好食午餐
佢死都唔去食藥喎

Lunch哥哥你食咗飯未呀

今日要遲啲lunch啦
 lunch哥哥就要 永遠 消失

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]