• 瀏覽: 1,280
  • 回覆: 11
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200120/mobile/bkn-20200120195538862-0120_00822_001.html

【21:45】有市民疑拍攝集會者近鏡「大頭」相,被多名黑衣人「私了」。

有團體今(20日)在天水圍舉辦7.21「半周年」集會,以「守護真相,毋忘185/6=721」為主題。晚上7時半約有百名市民參與,部分身穿校服或黑衣及戴上口罩。現場設置聯署環節及連儂繪畫,讓參加者寫上心聲及簽名,部分參加者高舉「香港獨立」及「光復香港,時代革命」旗幟....

多名黑衣人「私了」一名紅衣男子。
黑衣曱甴暴徒真係無法無天,
一唔順超或唔啱嘴形.....
就人多打人少玩私了圍毆正仆街!

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-23 05:11 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200120/mobile/bkn-20200120195538862-0120_00822_001.html

【21:45】有市民疑拍攝集會者近鏡「大頭」相,被多名黑衣人「私了」。

有團體今(20日)在天水圍舉辦7.21「半周年」集會,以「守護真相,毋忘185/6=721」為主題。晚上7時半約有百名市民參與,部分身 ...
721已經拉咗許智峯 三白眼

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-23 10:59 PM 發表

721已經拉咗許智峯 三白眼
呢兩隻大曱甴正搞屎棍,
最叻賊喊捉賊,抵拉啦。

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-24 12:11 AM 發表

呢兩隻大曱甴正搞屎棍,
最叻賊喊捉賊,抵拉啦。
兩條攪屎棍 以為自己冇落手 但係煩咗妨礙司法公正

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-24 07:09 AM 發表

兩條攪屎棍 以為自己冇落手 但係煩咗妨礙司法公正
天網灰灰....雞春咁密都菢出仔,
由其條賊仔峯已周身屎...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-24 01:36 PM 發表

天網灰灰....雞春咁密都菢出仔,
由其條賊仔峯已周身屎...
721 三白眼報埋警 原告變被告 加埋嗰隻弱智峯

陸續有黑衣落網

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-25 08:02 AM 發表
陸續有黑衣落網
重賞之下.....
黑衣隨時篤埋兩隻大曱甴係....

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-23 05:11 PM 發表

有團體今(20日)在天水圍舉辦7.21「半周年」集會,以「守護真相,毋忘185/6=721」為主題。晚上7時半約有百名市民參與,部分身 ...
死曱甴無法無天!等天收啦!或者等中央收,可能快啲

引用:
原帖由 尖咀肥貓貓 於 2020-10-25 02:55 PM 發表

死曱甴無法無天!等天收啦!或者等中央收,可能快啲
啲曱甴三位一體文宣狗都係咁仆街架...

曱甴三位一體文宣狗
仲有果D黃屍網民搖旗納喊都係咁九

引用:
原帖由 mikemike7252 於 2020-10-26 11:03 PM 發表
曱甴三位一體文宣狗
仲有果D黃屍網民搖旗納喊都係咁九
曱甴文宣狗三位一體齊出動,
不過都係獨角人....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]